Åjaheider

Ok, så jeg gidda ikke mer blogspot for det var teit og kjedelig. Så jeg flytta bare over hit. Liksom.. blågg.no osv.

Så kan jeg fortelle om dagen i dag. Ja. Det må jeg.
Da jeg og Aili ankom byen, gikk vi på 4 Roser og spiste frokost der. Jeg trodde egentlig at vi skulle dra til grottebadet rett etterpå, men nei, vi gikk og kjøpte veska til Aili (som var faktisk veldig fin, hun kledde den), ooog en badedrakt siden hun ikke hadde noen hun likte hjemme, også kjøpte jeg piercingsmykker til 300,- elns (og det var bare èn labret og èn spike lzm) og løshår. Wæ. Sånt som man fester på og kan ta av. Det er litt gøy. Kan brukes så kjønnshå- venthva. Jeg tulla.
Ja. Så dro vi faktisk og badet (eller jeg svømte for det meste, 1100 meter til sammen. Tror jeg), og det var skikkelig fint å anstrenge alle musklene igjen og dykke så langt ned at ørene holder på å sprenges og og ja. Alt det. Jeg var seriøst lykkelig som faen, og lo helt uten grunn - da jeg hadde pauser. Ehh.
Såå satt vi lenge i badstu, eller vi lå egentlig. Det var deilig. Og håret ble sånn halvveis tørt. Men jeg måtte gå da septumringen ble varm :c
Jeg må forresten meddele at jeg har ikke hatt dårlig selvtillit en eneste gang i hele dagen-- ok nå løy jeg. Fikk det én gang, da vi var på Glitter og jeg så meg selv i speilet, og håret var helt flatt og foundation var fuck'd osv. Men jeg følte meg liksom helt ok i bassenget og sånt. Ingen stirra, i hvert fall ikke som jeg så. Og i garderoben så var alt helt fett, til og med etter at jeg fønet håret slik at det ble en liten afro, og så lot jeg det være sånn (bortsett fra panneluggen ofc eheh). Ja. Også klarte jeg å dytte ned min fine foundation slik at masse ut av det fôr over hele gulvet og jeg har skikkelig lite igjen nå. (*wosh* "NEEEEEEEIIIII" *krrrrækk* "Nææææj!") Såå sminket jeg meg og kledde på meg og sånt. Så gikk vi, og jeg mista forresten chip-tingen et sted der. Det sugde.
Ooog så spiste vi på Dolly's. Vi var noen grådige unger og bestilte en stor pizza som vi så klart ikke klarte å spise. :/ Så jeg måtte som vanlig plukke ut gode tingsene ut fra de stykkene vi ikke spiste.
... nå gidder jeg egentlig ikke skrive så mye mer. Jeg er trøtt. Men vi var i hvert fall på kino og så på Død Snø (som var i grunn morsom), og på de 4 Roser igjen der vi avsluttet vår fine date. Så dro vi hjem. Ihiii. Det har vært en kjempefin dag, og jeg er glad i Aili. Hjærtepådæ.

Vetke helt hva jeg skal gjøre nå. Det beste blir vel å fjerne sminken og legge meg. Men jeg vil være oppe litt til og se på House. :C
Tror jeg legger meg. Håper jeg får sove uten mareritt i natt.
Hadetlulz

2 søtiser

18.jan.2009 kl.03:39

serriøst, DU har mye skrivefeil

nigenteki

18.jan.2009 kl.13:30

Jeg leste ikke engang over det jeg skrev, kjære deg. Er fullt klar over at jeg har skrivefeil der.Og: "serriøst"? Ingen er perfekt. <33

Spank it, son

hits