drømmer

Jeg våknet til vekkerklokka som var 5:25, også... klarte jeg tydeligvis å sovne av igjen, og da drømte jeg om noen som fortalte meg om at h*n drømte om hvordan verden osv. ble til. Jeg ble helt revet med og kunne se alt det for meg, og det var så pent! 8D og den personen sa at h*n forsov seg på grunn av den drømmen, og da tenkte jeg - i søvne - at jeg burde stille vekkerklokka så jeg ikke drømmer meg helt vekk, og så våknet jeg og oppdaget at klokka var 6 eller noe. Merkelig.
Burde vel kanskje skisse de drømmene jeg fikk se (det var liksom sånn at man kunne se drømmene til den andre personen i drømmen min). Men jeg finner ingen blyater eller noe.

Og i andre interessante nyheter skal jeg ha utdanningssamtale med Line i dag, og da skal jeg altså spørre om det med bytting av skole.
Herregudsomjeggledermeg. Skal søke på Formgivingsfaget, Medierosv. og Service og samferdsel (utrolig nok, haha). Skulle gjerne ha søkt på Helse og sosial, men da innebærer det å gå ut i praksis og jobbe på gamlehjem på 3. året, og jeg vil ikke passe på gamle mennesker. Jeg liker ikke dem, de liker ikke meg. Nuff said.
Men ja. Hvis jeg faktisk kommer inn på formgiving... vel, da får jeg mulighet til å gjøre det jeg liker i to år, for å så gå på høyskole og drepe meg selv ved å kveles med sosiologibøker.
(Egentlig så tror jeg at jeg kommer inn på ss, fordi at... bare ja. Odds osv. Nå dør jeg litt inni meg.)

Anywaaaay, jeg har klart å bruke tiden på noe mindre fornuftig - slikt som blågging og litt zmz med Øystein innimellom - så da.. kan jeg vel bare gå og dø et st pakke dataen i veska.
</end atter ett kjedelig og usaklig innlegg>
c'yaaa.

Én søtis

marthe

20.jan.2009 kl.07:41

Lykke til med bytting : )

Spank it, son

hits