but the ground is shaking and I might fall

Jada.
Gårsdagen var faktisk ikke så ille som jeg trodde den skulle bli. Timene fløy fort, kanskje fordi jeg gleda meg sånn til dagen skulle bli ferdig, slik at jeg kunne dra for å svømme. Etter flere års lang busstur (jeg hater virkelig at den må kjøre innom så mange plasser, slik at jeg kommer meg ikke til byen før snær... halv 5-tiden) kjøpte jeg en vårrull og kom smattende inn til mamma, som heldigvis stod alene i en tom butikk, slik at vi kunne sjabbe litt. Yo. Hun sa at jeg kunne lett få de extentionsene jeg vil ha hvis jeg tar ut septumen. Så det gjorde jeg. Eller egentlig ikke. Jeg bare bytta ut smykket, så nå ser det ut som om jeg har ingen septum. Ser skikkelig rart ut uten den store ringen, men jeg kommer ikke til å savne den. :D
Så ja. Jeg svømte litt over 1000 meter igår, kunne sikkert klart mer, men ville varme meg i badstu litt. Så brukte jeg som vanlig tusen år på å ordne meg og gikk til 4 Roser der jeg venta på at mamma skulle bli ferdig. Der leste jeg tilfeldigvis om en film som kommer snart, basert på bøkene til Stieg Larsson, om Lisbeth Salander. Den vil jeg se. Srsly.

Eh. Jeg skal forresten bli skikkelig sunn (hahahahva) og trene... ok, nei, ikke trene. Bare svømme. Eneste fysiske aktivitet jeg liker. Og er flink i. Ja. Det fant jeg og mamma ut i går, for jeg sa at jeg ville slanke meg, og det er fort. Nå skal jeg kutte ned på alt det gode og usunne jeg elsker, trene magemusklene (:<<<<<) og, som sagt, svømme masse. Det siste er helt fett da.

Såe ja, nå har jeg glemt alt jeg skulle skrive og gidder heller ikke tenke osv. Ha det.
ps. skal vel laste opp noen bilder jeg tok i går når jeg kommer hjem.

Én søtis

Andreas

24.jan.2009 kl.00:36

Bare snær btw, jeg leser bloggen din. Snær.

Spank it, son

hits