30.jan.2009

God dag.
Nei, gårsdagen var ikke bra. Den var bare merkelig, jeg følte meg slapp og rar (+ en dårlig hårdag, as usually). Og jeg svømte 275 meter elns da jeg var i bassenget. Og før det så snakka jeg med Øystein i snær en halvtime. Herregud, det er seriøst et framskritt. Jeg er jo dritredd for å snakke med folk i telefonen og sånt, og ingen skjønner hvorfor. Meh, anyway, det var teit fordi det var bare jeg som bablet... jeg skjemmes over meg selv, ja-a. (Ikke egentlig.) Men jeg liker stemmen hans, y0.
Bare for den dagen i går utviklet jeg et sterkt hat for kroppen min. Nå vet jeg ikke hvordan jeg kan beskrive det lengre, men... det er vel det vanlige tenåring-problemet, at det ser ut som kroppen er bulkete og uproporsjonell, og at man tror man er mye verre enn man egentlig er. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal være glad av at jeg er klar over at jeg vet at det går sikkert over snart, eller om jeg skal gråte fordi det jeg ser i speilet er sant og jeg kommer til å dø i en alder av 17, på et bad, dekt av mitt eget blod. Greit nok at øyne kan lyve - men det kan jo ikke hender? Flesk, flesk og atter flesk. Jeg gir opp snart, selv om jeg har såvidt begynt. (Neida, jeg skal bare vente til jeg blir rik, så kan jeg ta fettsuging og neseplastikk osv.)

Eh uansett. I dag var det litt kaldt ute, og jeg skalv som vanlig og ba til Gud (wtf elns) i 7 minutter om at bussen skulle komme snart. Det funker aldri, den kommer ikke tidligere. :C
Og verste av alt er at Aili ikke er på skolen, så jeg forblir sulten i dag. Dog, jeg ba Geir om å hente meg kl 1, håper det er ok. Jeg vil hjem, og har ønsket det siden jeg gikk utfør døra.
Forresten, det er fredag YAAAY, og... nei. Jeg vet ikke om jeg gidder å dra for å svømme imorra, vil egentlig bare sove bort dagen. Så sløøvt. Eww. Og jeg har ikke penger, så jeg KAN IKKE KJØPE NOE USUNT OG- vent litt, jeg spør bare mamma. Gidder ikke å være så jævla sunn i helgene. Det suger sånn. ):
Derfor vil jeg mest sannsynligvis (og forhåpentligvis) kose meg med følgende ting:
091460colasoftdrinkweb Ja-a, med is. Masse isbiter. Herregud.

59500162671 Kanskje. Hei beste Iste'en.

mallows Mææællows. Med kakao, mmk.

post232191175079694thumb  Den aller, aller beste chipz'n. FUCK YEAH.

l18101 Awh. Søteste filmen. Men eventuelt kan jeg se...

housenolieshousemd561420500 HOUSE M.D. !!1 Deyly fuckr. <3

Forresten ble jeg minnet på parfyme her (Espen lukter helt til hit! Deyly), så vil jeg gjerne meddele at jeg _elsker Hypnôse Homme fra Lancôme. Fy steike, den lukter helt magisk. Dameversjonen lukter ikke halvparten så godt, vel å merke. :3
JEG VIL HA EN KJÆRESTE SOM BRUKER DENNE:
img75270

... ja. Ikke at jeg kommer til å få en, men liksom... I'm so into dreaming.


Haha, nå må jeg nesten sitere en i klassen som påpekte: "Dæven, korr gjennomført ond han Magnus e!" Word, Jørn-Rune. Fucking word.
Ok, det ble litt langt innlegg. Jeg bare poppet ut med masse tanker og planer osv. Kjedelig, tror jeg.
Ha det. ((:

2 søtiser

Andreas

30.jan.2009 kl.15:48

lol Gud.

nigenteki

30.jan.2009 kl.18:55

Fant ikke på en bedre fantasivenn.

Spank it, son

hits