02.feb.2009

Tydeligvis så hjelper tonevis med sminke mot motvillig kvalme av seg selv. Jeg føler meg _nesten alltid mye bedre etter å ha sminket meg. Er det fordi jeg blir finere eller fordi jeg tar på meg ei slags maske? Æh. Fins det noen kur for dårlig selvbilde? Jeg er så sinnssykt lei dette, seriøst. (Men det at jeg liker meg selv i hvert fall med sminke er jo bra allerede?)

Anywaaay. Jeg burde kanskje lade opp batteriet på det lille sorte kameraet mitt, slik at jeg kan ha det med meg på skolen... slik som i tiende klasse. Awh, det var tider, det. c:
Problemet er at jeg finner ikke laderen til det kameraet, sammen med ledninga til speilrefleksen. Det gjør meg gal, men jeg kan ikke huske hvor jeg la den igjen. Så irriterende å glemme ting hele tiden. Å ikke kunne konsentrere seg om ting. (Bortsett fra sminke, pointless games og fotografering. Kanskje tegning.)

Og nå kom jeg på flere ting samtidig.
Det ene er at jeg burde ringe til de som gir bort kattunger, men siden jeg er livredd for å gjøre det (ringe altså), mistenker jeg at det blir ingen kattunger igjen til den tiden jeg endelig tør å ringe.
Det andre er at jeg suger--- okei da. Jeg tok med meg mattebøker hjem og annonserte for alle sammen at jeg skulle forstå meg på det forbanna faget. MEN GJETT HVA, jeg gjorde ikke så mye som en oppgave - fordi jeg glemte det! For en gangs skyld var jeg ikke for lat, men bare altfor opptatt med andre ting. (Srs business - House og slasking. Drep meg)

Ok, sånn. Det skjer sikkert ingenting bra (slæsh interessant) i dag, så dette blir forhåpentligvis første og siste innlegg for i dag.

Nobody here.

Spank it, son

hits