Jeg hater meg selv og har lyst til å dø

Det er en sitat fra "Prozak Nation", en sannsynligvis bra bok som jeg vil lese, og den ene sitaten passer ganske godt til tilstanden og stemningen min akkurat nå.
Yep dats rite, for første gang i livet mitt fikk jeg alvorlige selvmordstanker. Det er så utrolig ekkelt, og den delen av meg som enda er verd noe (dog, den tar ikke så stor plass), er redd for at jeg skal forsøke å gjennomføre disse tankene. Jeg går og tenker på hva som er bedre - ta masse piller, kutte over pulsåra eller drukne meg selv i innsjøen ved huset? Kommer sikkert til å feile på alt. Det er noe som holder meg i livet, selv om det tilsynelatende er ingenting. Ingenting som er verdt å leve for. Kjærlighet fins ikke. Omsorg eksisterer bare på TV. Alt det gode i verden er oppfunnet for å gjøre folk gladere. Tydeligvis så funker det, men... nå skjønner jeg hvorfor det er så høye selvmordstall her i Norge. De fleste har for godt liv uten følelser. Eller noe. Jeg tror ikke jeg har noe av det lengre. Eller jo. Ganske utakknemlig av meg å påstå at jeg lever et dårlig liv.
Alikevel... de fleste vennene mine har en jobb, de tjener penger. Kanskje ikke mye, men de gjør det. Jeg, derimot, er altfor lat, uansvarlig og ufokusert til å klare å finne meg en jobb. I hvert fall i Harstad (evt. Evenskjer?) Så jeg er så å si fattig. (Mange liker å påstå det, men hvorfor klarer de å bestille ting via nett og shoppe masse osv.? Da er jo dere ikke fattige.)
Den andre tingen er skolen. Jeg har alltid hatt den frykten for å si ting høyt, derfor sier jeg det i hodet mitt - for å så finne ut at det faktisk var riktig og jeg kunne tjent noe på å si det. Men neida. Jeg holder kjeft og får derfor dårlige karakterer, i hvert fall i muntlige fag som norsk og engelsk. Verste av alt er at de som gjør det ikke så bra på skolen, i det minste prøver å delta i timene og ser ut til å skjønne noe, mens jeg, som har alltid blitt foralt til at jeg er talentfull og smart (jæ), bare sitter der og ikke gjør en dritt. Så gjør jeg nesten ikke lekser. Klarer ikke å konsentrere meg om noe med mindre jeg forstår det og det er interessant. Men det er det sjeldent. Så jeg ender opp med noen _virkelig dårlige karakterer.

Så er det mer som jeg ikke gidder å skrive. Det er i den samme duren uansett.
Sånn er det, og sånn forblir det.

I andre interessante nyheter... æh drit i det. Jeg er en grusom person som ikke har kontroll over sitt sinn. Throw rocks at me.

 

zwirbogdan14

Nobody here.

Spank it, son

hits