Hallaise dobbeltseng

... ja. Endelig har jeg (eller egentlig vi) klart å montere den dobbeltsenga som har ligget i gangen i et par dager og fristet meg som faen. :c Så nå opptar den ca. halve rommet og jeg liker det. Slik ser det ut nå:
mehJa, og i dag har vi forresten vært i Harstad og "feiret" samefolkets dag, dvs. at først dro til til Heggen, og der hørte vi på masse folk som snakka og sang og sånt, og så dro jeg, Aili, Silje og Per ned til byen og etter en snartur innom de fleste kaféene endte vi opp på Narvesen - selvfølgelig - hvor vi kjøpte saker som kaffe/kakao/iste/dr. Pepper (<3) og vårruller og sjokolade og calzone og sånt. Jeg liker Narvesen.
Så gikk vi til Kulturhuset litt tidligere og jeg forlenget lånet på bøkene mine (for jeg har allerede fått et purringbrev), og vi satt litt i andre etasje, og jeg gravde meg ned i et Topp-blad (haha, de er gøye å lese på. Synd jeg droppa dem til fordel for [mag] osv.), og la ikke merke til at de andre gikk. Så jeg måtte ringe dem opp, og det var nesten så jeg kom for sent til forestillinga i storsalen. Den sudge, forresten. Eller, den var morsom først (fordi jeg satt ved siden av Silje og da er det en god del ting som er morsomme), men så ble den kjedelig, så jeg satt og hørte på musikk hele tiden. Vi satt helt bakerst, så jeg forstyrra sikkert ingen.
Og så dro vi hjem. Og det var alt.
Kjedelig dag, men bra dag til å være en fredag. Ingen geografi, ingen gym, ingen samisk (bortsett fra hele dagen, da, men det tells ikke, haha).
Nå skal jeg legge meg, burde være opplagt til i morgen. God natt, hjerteeehhh.

Nobody here.

Spank it, son

hits