work it harder, make it better

Da har jeg sagt fra til pappa at jeg ikke kunne komme i sommer fordi at jeg må jobbe for å få råd til hybel som jeg (og forhåpentligvis Silje) er nødt til å ha siden jeg/vi bytter skole til høsten og det blir vanskelig å komme seg til Harstad hver jævla dag - med mindre jeg er villig til å stå mongotidlig opp for å gå/bli kjørt til krysset kl 7 og ta buss derfra. Og det gidder faen meg ingen. Så hybel er den beste løsningen. Jeg håper virkelig at jeg og Silje klarer å ordne dette, for jeg har lyst til å bo sammen med henne. Herregud.
Såå skal jeg søke på Musikkverket imorgen (eller, mamma blir antakeligvis nødt til å levere søknaden min for meg, fordi jeg kan ikke dra til psykologen i morgen fordi at da går jeg glipp av samfunnsfag og det er jo så mye viktigere, siden jeg har allerede fått et brev om mulighet til å få nedsatt karakter i faget siden jeg har gått glipp av 7 timer i forrige termin. E meinår... hva faen? Det er 82 timer til sammen. Og jeg fikk en sterk 4. Og plutselig får vi det brevet. Fy faen, så sinna jeg ble. Håper Åge dør i brann. Seriøst.
... ja. Så jeg blir nødt til å ringe og avlyse timen med en gang jeg kommer på skolen, i mens mamma skal levere søknaden min og snakke med de folka der, siden de kjenner henne, tydeligvis. (Jeg har ikke noe i mot det hvis det funker. Jeg vil ha den jobben.) Jeg vil jobbe. I sommer også. For hvis jeg ikke drar til Russland, så skal jeg faen meg gjøre noe ut av sommerferien.
Og snart skal jeg begynne å terrorisere mamma angående extentions. Jeg er så satans lei av håret mitt nå. Panneluggen er ok, men selve håret er bare bæsj. Det er umulig å ordne det sånn som jeg vil, fordi hvis jeg tuperer det, holder det ikke uansett hvor mye hårspray jeg bruker, og når det er flatt, ser det  helt ræva ut.
Så hvis jeg får langt hår, kan jeg bare... krølle det f.eks, så ser det fint ut. Jeg gleder meg.

Ok, nå gidder jeg ikke mer. Bør heller gå og ramme inn bildene mine, for imorgen får jeg tydeligvis tid til å kjøre dem til Fjelldal. For det er fristen for innleveringen i overimorgen. Yey.
Ja. Ha det.

Nobody here.

Spank it, son

hits