I always knew what it was like

to be alone on the Valentine's day


Ok, så i dag er det den fine, kommersielle Valentinsdagen. Alle hjerters dag, som den så fint kalles på norsk. Jeg har som vanlig ingen jeg kunne brukt pengene mine på, og det er forsåvidt fint siden jeg er _sinnssykt blakk. Dog, det kunne vært fint å ha noen som kunne ha brukt _sine penger på _meg. Æsj.
Men det er fint vær i dag, og selve dagen startet egentlig fint, fordi jeg klarte å gjøre det godt for meg igjen, og dessuten hjalp jeg noen... indirekte, tror jeg. Men jeg fikk bedre selvfølelse og følte meg nyttig, og det er litt magisk.
(JA JEG ER DRITSELVISK OG JEG LIKER DET... nei det gjør jeg ikke)

Anyway, det er også ukm i dag, og jeg kommer meg ikke dit for det er ingen som kan kjøre meg. Verken Liza, mamma, Geir eller Aili. Det suger ganske mye igrunn siden jeg bør strengt tatt være der og stå ved mine "kunstverk" (ahahah). Heldigvis kommer jeg meg dit i morgen, pjuh. Håper de liker bildene mine, håper det hardt, for jeg innså hvor mye jeg failet på å plukke ut bildene - for to dager siden. Fy faen. :C Dessuten passet rammene litt dårlig, så de ser sikkert helt bæsj ut der de henger. D:

Og jeg fikk nylig høre at på fredag den 13. mars skal jeg stå opp mongotidlig og sette meg på et fly og reise til Oslo (eller bare Gardermoen), for å så ekskortere min kjære mormor tilbake til Russland. Og der (altså på flyplassen) skal jeg være til ca. klokka fem. Aner ikke hva jeg skal finne på, og det suger sånn at jeg ikke får tid til å dra til Oslo. Meh.

Sånn. Jeg er overrasket over at dette ikke ble en teit og usaklig sammensetning av ord, men faktisk et... blogginnlegg? Ok, jeg aner ikke hvordan man blogger, så dette er vel mer av en dagbok. Er blogg det samme som dagbok? Er det noe annet? Haha, jeg blir forvirret. Så nå skal jeg enten se på House eller lese en bok som heter "Hysteriske kvinnfolk" av Gunnar Ringheim, som handler om kvinner som anmelder vold osv. Det var litt... catchy.
Adjø.

2 søtiser

Siljuhu

14.feb.2009 kl.19:40

"som handler om kvinner som anmelder vold" E MÅTT NU FLIR.Fly på fre13 - han bussjåføren hadde dødd av skrekk.

Julie

15.feb.2009 kl.00:09

bra blogg

Spank it, son

hits