1 stk. depressivt innlegg

Jeg må nesten tvinge meg selv til å blogge, selv om jeg får vondt i hodet ved tanken på at jeg må skrive ned alt det som er inni meg noe. (Hjertet, nyrene... haha.) Så nå sitter jeg med pusi bak ryggen min, og er litt deprimert, tror jeg.
På onsdag har jeg vært på bup, det var faen meg på tide. To ukers utsettelse var absolutt ikke bra. Jeg fikk fortalt til Elin om hvor lei jeg var av humørsvingingene og apatien, selvfølgelig ble det sinnssykt rotete, men jeg håper hun skjønte hva jeg mente. Vet ikke om jeg er helt frisk i hodet, det kjennes ikke sånn ut i hvert fall. Jeg vil være glad og nyte livet, men nå for tiden er det ingenting som kan gjøre meg glad. Jeg får ikke lov til å få flere piercinger og tatoveringer, farge håret mitt osv osv. Mamma mener at jeg ødelegger meg selv på den måten, men det hun ikke fatter, er at jeg blir faktisk _bedre av å gjøre alt det. Jeg føler meg bedre. Uten sånne ting kjenner jeg meg så stygg. Så kjedelig. Så tom.
Selv om det er veldig merkelig at jeg er så ufornøyd. Jeg har jo alt jeg trenger, jeg er ikke syk, det er bare det at... jeg har ingenting å glede meg til/over. Jeg vil bare at livet skal slutte. Og sånne ønsker skremmer meg like mye som humørsvingningene mine.
Jeg vil ikke være så kald og apatisk. Og ikke så ubesluttsom heller. Og i hvert fall ikke suicidal, selv om det er heldigvis bare noen tanker.
Lurer på hvor lenge jeg klarer meg.

I andre nyheter fikk jeg 3- på matteprøven vi tok på tirsdag (til tross for at jeg ikke hadde øvd til den), og et varselbrev om at jeg står i fare for å ikke få karakter i kroppsøving. Jeg har visst bare hatt 8 timer ut av 56 på to terminer (om jeg ikke tar helt feil der). Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å overbevise mamma om at det ikke er viktig med karakterene for i år, for de kommer ikke til å telles når jeg begynner på vg1 igjen.

I kveld skal jeg prøve å legge meg tidlig. Kanskje depresjonen går vekk hvis jeg sover lenge nok.
As fucking if.

6 søtiser

Andreas

19.feb.2009 kl.17:56

Om du fullfører f.eks. matte i år slipper du det til neste år om du går VG1 igjen. :

nigenteki

19.feb.2009 kl.21:40

De sa det bare gjaldt naturfag. hmmZ

Silje

20.feb.2009 kl.00:20

fulleførehehehehhe matteheehehaaahaha!!+02\0r3i+r e det sånn cirka fysisk mulig? ka som kreves for å "fullføre" et fag? vi har jo P og alt det der. dettan har æ lite tru på. HMMZ

20.feb.2009 kl.13:48

Herregud. Jeg vet akkurat hvordan du føler deg. Sånn ca. i hvertfall. Jeg hater meg selv for den personen jeg er nå, ødelegger for meg selv OG vennene mine. Yeah.Og jeg har sett bilde av deg på nettby, du er slettes ikke stygg. Med eller uten piercinger. - A.

miæluul.

20.feb.2009 kl.15:32

hehehduersommegehhee.

nigenteki

20.feb.2009 kl.16:17

Silje: ofc e det mulig. Får vel bare spørre ho Line. /shugA-Anonym: ja-a. Det er kanskje ikke så mye å gjøre med det, bare prøve å ikke bli så mye verre.Mia: aww. Jeg visste det /hjerte

Spank it, son

hits