Tidenes beste dag

... har vært i dag.
Eller, dagen starta med at jeg våknet med en opphoven overleppe (DEYLYY), og det var visst fordi piercingsmykket var for trangt (rart at det ble det kun nå, jeg har jo gått med det i flere måneder uten noen vansker). Så jeg skiftet til ring, og det så helt utrolig mongis ut. Menmen, jeg overlevde ooog dro til byen. Rett før vi dro fikk jeg vite at Aili ikke skal være med (hun var visst ikke engang klar), og da ble jeg litt skuffa og sånt. Men ja.
Vi kom dit som vanlig kl 10, og da gikk jeg med en gang til biblioteket. Der satt jeg og leste i et par timer, så stakk jeg til mamma og ble plutselig utrolig irritert over hvirdan jeg så ut. (Det var jo helt jævlig, da.) Jeg fulgte hennes anbefalinger og gikk til juvelen, og damen der tok i mot meg med en gang, selv om det var 20 minutter for tidlig. Etter det fikk jeg over én time med herlig ansiktspleie, og nå har jeg kjempefin beibihud! Det er skikkelig selvtillit-boost, jeg føler meg faktisk litt pen, selv med lite sminke på.
Etter å ha kommet ut av salongen med et stort glis om munnen, dro jeg til piercingstudioet, og der var selvfølgelig min høyt elskede Kurt som tatoverte på en eller annen mann. Da han omsider ble ferdig, spurte jeg om labretter og kuler, fordi jeg mista alle mine. Han tok fram fire stykker som, i følge han, passet meg bra (svart kule med blå stein, gjennomsiktig med blå stein, svart med grønn stein og svart med lilla stein. Nå kan jeg bytte dem etter humøret! =D), og jeg likte dem alle. Han sa jeg hadde forandret meg sånn siden jeg tok ut alle piercingene, haha. Men da fortalte jeg ham om mine vidunderlige planer ang. ørestrekking og tatoveringer, og han ga meg noen anbefalinger om det første og fortalte en historie om en fyr som var for kjapp slik at øreflippene hans sprakk. Så fikk jeg se et nydelig tatoveringsmotiv, noe biomekanisk. Tror jeg skal ha slikt på venstre skulderbladet. Kurt sa forresten at de hadde en lærling som tatoverte for en halv pris, og jeg spurte så klart hvem det var, og han bare: "Han tyskeren som jobba på 4 Roser før!" - jeg døde. Og så bare, med over 9000 i puls: "H...hvem da." og da trakk han på skuldrene og sa at det var Chris. Jeg tror jeg ble litt skuffet og samtidig veldig lettet, for jeg visste hvem Chris var, og det var altså ikke den personen jeg trodde Kurt mente først. Phew.
Så dro vi hjem, tror jeg. Eller, vi var på butikken først, og da tok jeg av med å kjøpe iste, youghurt, nøtter, blad og sånt. Dette blir en fin kveld, i og med at jeg og mamma skal lage nagiri straks. Jeg gleder meg!

Forresten, mamma fortalte om noe som skjedde med henne for en stund siden.
Det var en jente i 20-årene som pleide å komme til butikken deres ofte og kjøpe sminke og kremer og slikt, og mamma husket henne ganske godt. En dag kom hun inn i butikken med litt annerledes frisyre. Hun og venninnen luktet på diverste parfymer, og hun viftet med en Diamonds av Armani og sa høylytt: "Denne elsker jeg bare! Den er så god at jeg bruker den selv om det er en herreparfyme." Mamma husket òg, tilfeldigvis, og neste gang jenta kom inn og begynte å lete etter noe, tok mamma en pedostep i hennes retning og informerte med et glad fjes om at "yndlingsparfymen din er kommet! :D" mens hun viftet med den i været. Jenta så rart på mamma og sa at det var en herreparfyme og absolutt ikke hennes favoritt. Mamma ble litt overrasket og sa at hun hørte jenta si det selv! Jenta avkreftet det og sa at hun kunne da aldri ha sagt noe sånt. Da bestemte mamma seg for å ikke leke idiot og forklarte at hun hørte det da jenta var der for noen dager siden. Kanskje hun hadde en tvillingsøster? Jenta stirra ekstra rart på henne og sa med streng stemme: "Jeg er _enebarn". Så sa hun at det har skjedd før og at hun hadde fått hørt noe sånt i flere butikker.
Kan noen forklare meg hva dette var? >D I'm curious. Vi kom med forslag om at hun enten hadde en tvilling som ble tatt fra foreldrene hennes (evt. adoptert bort) etter fødselen - eller at det var en og samme person som bare lurte alle sammen?

Nagiri-tiem nå, farvel. :3

3 søtiser

marianne

21.feb.2009 kl.23:51

nå følte jeg meg veeldig stalker, unnskyld, men jeg fant tilfeldigvis bloggen din og det siste der var litt... creepy. var det en og samme person må hun ha hatt alvorlige fritidsproblemer. :

miæluul.

22.feb.2009 kl.13:26

sånn gjør jeg og : Dnei |:hun jenta virker..snål. D:

nigenteki

22.feb.2009 kl.17:33

Jeg likte versjonen om tvillingsøster som ble tatt fra henne da de var små. Og den om at hun har en mystisk klon : DD... elns

Spank it, son

hits