You self-destructive little girl

pick yourself up, don't blame the world etc etc.
Jeg har sett at tusen mennesker har sitert den sangen, og klarte alltid å forestille noe Angelspit-aktig. Men igår, da jeg satt i bilen med iPoden som tilfeldigvis var skrudd av, hørte jeg plutselig akkurat den setninga i fra radioen. Og jeg syntes det hørtes så kjent ut, så jeg tenkte: "Burde kanskje spørre noen om hvem som synger denne, hmmZ", og i dag fikla jeg med Heika sin iPod, og fant Maria Mena, og kom på at jeg var uansett nedfor og lengre ned kunne man ikke synke, så da trykte jeg på play og hørte "You selfdestr--" og da ble jeg helt mongo og ropte så alle skvatt: "OMG DET E JO DEN SANGEN OMG =O=O=O". ...Haha. Sånt skjer.

I andre nyheter gleder jeg meg helt vanvittig til ferien, det skal bli så _så deilig å kunne sove lenge på morgener. (Bortsett fra på onsdagen kanskje, da skal jeg til psykologen.) I dag skulle jeg egentlig stå tidlig opp og vaske håret, men sov til kl 6 (uhørt! forferdelig!!1) og derfor måtte betale den grufulle prisen for det ved å gå med skittent, fælt hår i en hel dag. Eww. Dessuten så snødde det som faen på morgenen, så i tillegg ble det litt bølgete. Bare for å gjøre dagen komplett, liksom.
I morgen har vi fri, og da skal jeg _faen meg sove lenge. Ja, og prøve å huske på å skrive engelskinnleveringa. KAN NOEN VÆRE SÅ SNILL OG FORTELLE MEG HVA BOKEN "THE OUTSIDERS" HANDLER OM??????? Jeg fikk aldri lest den ferdig, så sinnssykt kjedelig.
Boken jeg lånte på bibioteket på lørdag, "Sandor slash Ida", er jeg derimot nesten ferdig med. Den er kjempespennende :3 tydeligvis faller jeg lettest for teite bøker for/om ungdom. Får håpe at Neil Gaiman sin "Coraline" er like interessant. Selv om den er i en annen sjanger. Jeg liker ham, though, eller i hvert fall hannes "American Gods" og en til bok som han skrev sammen med Terry Pratchett og som jeg ikke husker navnet på. Men ja. Jeg er glad for å ha begynt å lese skikkelig igjen, det var liksom litt slapt i en periode.

Forresten så har jeg laget en ny header, og likte den litt. Bakgrunnen sleit jeg med, for jeg aner ikke hvordan man kan få den til å stå stille mens teksten scroller ned (og ikke sånn gjentatt slik som den var). Og jeg får ikke til det med html, fordi jeg er for ukonset og gjør masse feil. æksde

Sånn. Nå begynner jeg å bli sliten i skuldra, for jeg ligger på en teit måte, og.. ja. Får bare slå på lyset (det er litt skumring allerede) og lese ferdig boken min. Mjeeh, ha det!

3 søtiser

Andreas

24.feb.2009 kl.18:21

Indianerne kjem. :

Silmjeh

24.feb.2009 kl.22:36

"fri" for dæ eller fri for alle? ;OO"Den e faktisk ganske interresant :)" he-he, det huske æ.

nigenteki

25.feb.2009 kl.11:07

Fri for alle sammen, uansett kjønn, opprinnelse eller seksuell legning, Silje.

Spank it, son

hits