Frrriihihi

Jeg lovpriser vårt skolesystem som har ordnet det med fagdagene - slik at hver onsdag har vi bare ett fag i hele dagen, og noen onsdager har vi fri (egentlig så er det "studiedag", hvor vi alle skal jobbe med leksene osv., men det er jo ingen som gjør det, haha). Så i går la jeg meg i fem-tiden på dagen, og våknet ca kl 9-10. Det var deilig, bortsett fra drømmen min som jeg fikk en smule dårlig samvittighet for, og... njah. I 8-tiden kom mamma inn og sa at Noralf, som er stefaren til Liza, døde av infarkt mens han måket snø, eller noe. Jeg har riktignok ikke fått kondolert enda, men skal selvfølgelig gjøre det når jeg får muligheten.

Anyway, jeg startet dagen med å spise to gigantiske brødskiver som jeg toastet med mine egne hender (!) og... ja, dette var vel tragisk nok. Etterpå begynte jeg å se Death Note-filmen (ikke spillefilmen, men en "directors cut"-versjon av serien), sikkert andre eller tredje gang. Egentlig ser jeg på den kun på grunn av musikken, herregud for et bra soundtrack.
Og snart skal jeg ned til butikken og kjøpe inn ting for at mormor skal lage pai. *u* Æsj, for en matgris jeg er. Meeen anyway, senere ut på dagen skal jeg til Aili, og så skal vi dra på ns sammen, fordi hun og Heika spurte meg om det. Blir sikkert koselig med film og slasking. :>

Also, det er bare to (egentlig 1,3) dager med skole igjen (på fredagen skal jeg nemlig dra hjem rett etter andretimen), og så er det ferieeee! YAY, som jeg gleder meg. Sove masse masse. Kanskje finne på noe sammen med Aili-- hahahnei. Jeg burde kanskje komme på besøk til henne, though. Moren hennes savner meg! Aww. Og om tre-fire uker skal jeg få stipendet mitt, tror jeg. Tretusentohundreognoe, og jeg må for all del prøve å ikke bruke opp alt sammen *-* (selv om de skal kanskje gå til extentions, slik at mamma får mulighet til å kjøpe et kamerastativ til meg i bursdagsgave, haha.)
Ok sånn. Skulle egentlig legge ut noen bilder, men kom på at alt ligger på kamera enda. Meh.

Nobody here.

Spank it, son

hits