gamle filmer, Liza og bytewr

Gårsdagen og dagen idag var en heftig kombinasjon av glede, sinne, latter og tristhet. Så jeg skal komme med en "rask" oppsumering (som kanskje kommer til å bli lang og kjedelig) ++ noen bilder.

Fredag: etter andretimen, som da var gym (eneste jeg deltok med, var å ta på meg gymklær og strekke meg og sitte på gulvet i treningsrommet), dro jeg og Aili hjem siden samisklæreren ikke var på skolen. Da jeg kom hjem, fant jeg ut at vi måtte rydde i huset, og da jeg sa ifra til Geir at han måtte støvsuge i første etasje, psyket han ut og kjeftet på _meg med et ekkelt smil om munnen. Hva faen, jeg ville selvsagt kjefte tilbake, men klarte å styre meg, for om jeg ikke gjorde det, ville de neste to ukene blitt helt jævla uutholdelig. Forbanna drittjævel, faen som jeg hater ham noen ganger. Men ja, jeg rydda rommet og dusjet etterpå. Så klarte jeg å kaste bort noen timer før vi dro til Liza, og under turen din klaget jeg til mamma på humørsvingingene og alt mulig. Tror ikke hun skjønte helt hva jeg mente, men ok.
Da vi kom fram, klemte jeg på Liza, på moren hennes og henne selv en gang til, og så omringet vi oss med godteri, sjokkis og sørlandschips og så på Death becomes her. Genial film, åh. <3 Så la vi oss i ett-tiden.

Lørdag: vi stod opp kjempetidlig (ok, klokka 9!), og rakk å se en fjerdedel av Victor/Victoria-filmen. Den er også veldig bra, litt eldre enn den første, tho'.
Såå dro vi til byen og var innom noen butikker (jeg kjøpte meg to t-sjorter som faktisk ikke var svarte : D .. og svarte øredobber), drakk latte på 4 Roser og spiste et eller annet harry sted. :< Og så stakk jeg på butikken og kjøpte melk og egg og sånt (og da følte jeg meg sunn og flink, som om jeg bodde alene og var... eh, vet ikke), og da ble klokka 4, så jeg måtte hente pizzaen mamma bestilte på Dolly's også. Det var ganske ubehagelig å bære alle de posene, boksene og en tung veske, men Liza hjalp meg da. Så ble hun med oss hjem og spiste middag her, og vi rakk å se filmen ferdig før hun ble hentet. Det var en koselig dag, tror jeg. :3

Og heeeeer kommer tusen bilder (fra i går og fra i dag siden jeg var litt fornøyd med meg selv begge dagene), siden det var noen som spurte etter det, tror jeg:

Fredag - vill afro etter skum og opp-ned føning:

p2270016

etterpå glattet jeg det ut (og det hadde jeg vansker med):

p2270043 (sjekk det overlegne fjeset og geværet i bakgrunnen, da.)Lørdag - jeg prøvde å ha håret bakover med en sånn hårting, og og en rød leppestift, vet ikke om jeg kler det så godt da, og det er vanskelig å skjønne siden bildet er så rart haha.

p3010092 hahaha trutmunn er så stygt ):

Sånn. Nå skal jeg fjerne sminken, lage meg te og krype under dyna med boken jeg leser nå, Coraline av Neil Gaiman. Håper jeg sovner før klokka 11. <:

2 søtiser

mærra

01.mar.2009 kl.19:48

duerpen

Manac

02.mar.2009 kl.23:19

Jeg synes absolutt du burde prege bloggen din med flere bilder av deg selv, for du må være noe av det vakreste jeg har sett !

Spank it, son

hits