støfffff

Wops, nå har jeg ikke orket å blogge på noen dager. Vet ikke helt om jeg gidder å skrive mongomasse nå, men siden jeg ikke har noe bedre å ta meg til innen neste tjue minutter, kan jeg vel skrive ned alt det vidunderlige som har skjedd i livet mitt siden... ja whatever :@

Ok, så i helga (altså... forrige helg, ja) var vi helt borte i mongoJukkasjärvi eller hvafaen, (egentlig var vi i Kiruna????) og da vi kom til Ishotellet og skulle kjøpe biletter, fikk vi vite at det kostet 1200,- elns for fire personer. Vi ble enige om at mormor (som ikke hadde vært der før) og mamma (som måtte være med slik at mormor ikke skulle gå seg vill) skulle bare gå inn, mens jeg og Geir dro på baren der borte og satt der i en time elns og ventet på dem. Jeg rakk å ta noen bilder i iskirken utenfor hele greia, et par gøye bilder på baren og masse vakre landsskapsbilder (... |:) på veien hjem. Og forresten, da vi satt i baren, så jeg Alan Camming-fyren. Eller, jeg tror det var han, fordi han lignet veldig mye, snakket engelsk og bare... ja. Æsj, han stod nesten ved siden av oss, og jeg turte ikke å spørre etter en klem/autograf. Det var teit, hater min beskjedenhet <///3 elns. Uansett, han var en søt slask.
På søndag stod jeg opp mongotidlig (kl 8, tror jeg), fordi jeg la meg i 8-tiden kvelden før. Så jeg sov i 12 timer, og likevel var jeg sinnssykt trøtt i hele dagen. Pluss at jeg så helt bæsj ut, haha. Ja, blabla så var det den fettlange turen hjem hvor vi stoppet (blant annet) i en sånn fjellby med mange folk på ski og sånt, og vi drakk bare kaffe der. Men jeg fikk kjempelyst til å stå på slalom-ski (tror jeg?), for det så så kjekt ut. Og på kafeen der var det bare masse sportsfolk som holdte døren foran meg. (Vet at det er nokså tåpelig, men jeg blir glad av sånt) Såå dro vi videre og stoppet på/i (??) Katterjåkk og bare handlet masse mat på coop der (ÆSJ DET VAR VERDENS VERSTE BUTIKKmen de hadde x-ray der, da.), og dro hjem, og på veien dit fikk jeg en liten insult mennokomdetBLÆH nå gidder jeg ikke mer, vi kom hjem og alle var glad. Men jeg mista sjokoladen min og ble trist.

Mandag var en jævla ukonstruktiv dag. Elsa kom ikke, selv om hun var på skolen, så vi hadde ikke norsk. Så... var Tone der etterpå, tror jeg, men husker ikke helt. Kanskje vi hadde engelsk. Og så måtte vi på en sånn konsert som noen randoms holdte på skolen, og det var litt gøy, med fin musikk og sånt, men jeg fikk bare vondt i hodet og klarte ikke å få med meg noe.
Og dagen idag har vært innholdsrik-- vent, nei, det har den ikke. Tror ikke vi har gjort noe spesielt? I hvert fall ikke jeg. Følelsen av at dagen kommer til å gå til helvete bare sugde alle krefter ut av meg, så jeg orka ingenting og var teit. Det er en ond sirkel, haha. Men på slutten av dagen, da vi hadde matematikk... ok, først fulgte jeg ikke med på hva Jan-Arne sa i det hele tatt, og da han ga oss oppgaver, tenkte jeg "Ok, æ e fete screwed", men så leste jeg litt om KPI i boken, og det var sinnssykt lett, så jeg bare gjorde alle oppgaver - og de var til og med rett! Jeg ble så glad, så glad. Riktignok var den gledesfølelsen litt dempet, bare fordi... næh. Og da jeg kom hjem, var lekser det jeg gjorde aller først. Eller, det var egentlig den siste biten av oppgaven som jeg ikke rakk å gjøre på skolen. (Men tror jeg skal gjøre mer imorgen om jeg gidder.)
Og ellers er alt bra/jævlig. Vet ikke helt hvordan man forklarer sånt, men det er sånn at jeg... tror ting, eller noe. F.eks. at hvis noen er sur, så er den personen sur på _meg, fordi jeg kanskje har gjort noe galt. Det gjør meg deppa og irritert, og bare... ja. Nå klarer jeg ikke å formulere tankene mine mer. Jeg bare gleder meg til neste onsdag, da skal jeg til psykologen. Burde kanskje skrive ned ting og sånt? Ja, anyway, neste torsdag drar folkene mine bort, og jeg blir alene hjemme. Det blir koselig (siden da kan jeg være i stuen og slipper å sitte på rommet mitt så mye), men samtidig litt trist, fordi jeg blir nødt til å komme til et tomt og trist hjem og... æhh.
Uansett, jeg skal skylle ut hårfargen nå, og legge meg deretter.
Imorgen kommer jeg sikkert med noen bilder, and now, g'nite. <:

Nobody here.

Spank it, son

hits