les misrables

je m'appelle mademoiselle malheuruex~

Uansett hvor miserabel jeg kan virke, har jeg det bra nå. Jeg er stolt fordi jeg faktisk klarer å regne matte rett uten å måtte anstrenge meg - for første gang på mange-mange år. Så lenge jeg kunne huske, måtte jeg konsentrere meg skikkelig om oppgavene... og alikevel fikk jeg aldri noe rett. Men de siste to mattetimene var helt vidunderlige. Jeg hørte ikke særlig etter hva læreren sa, bare satt og hørte på musikk og tegnet noe, så leste jeg litt om KPI og sånt, begynte å regne oppgaver og fant ut at jeg hadde alt rett, etter å ha sjekka fasiten. Samme skjedde i dag, jeg var helt borte med tankene, men klarte på en måte å konsentrere meg om lønn og dens mange variasjoner (hæ).
Og i engelsk- og naturfagtimene så jeg og Silje på Amélie Poulen fra Monmartre (skrev jeg det rett?), herregud for en bra film. Jeg smiler og biter meg i leppa og holder på å dø av alle uttrykkene, frasene etc etc. Synd vi ikke fikk se den ferdig, men some other day. På mandag kanskje.

Egentlig skjønner jeg ikke hvordan jeg klarer å følge med på alt, eller i hvert fall det meste. Virker som om alt jeg gjør, er å høre på Gackt og dagdrømme. Konstant. Men neida, jeg får med meg alt folk sier og alt som skjer rundt meg. Men det er bra, da.
Så nå har jeg det fint. Selv om jeg gjør ting man ikke gjør når man er hæppi... oh well, kanskje det er nettopp det som gjør meg glad. Vet ikke.

Uansett, i dag har jeg tegnet meg selv! (Tredje gang allerede. Og det overrasker meg at jeg klarer å tegne såpass realistisk, uten å gjøre meg til en vakker dukke. Så jeg ser bare ond ut der.) Og så klæsjet jeg på masse ting jeg liker og bruker.

memememe


Og siden jeg er så sinnssykt trøtt nå, skal jeg sove i noen timer. Må stå opp kl 4 imorgen, tror jeg. Men det skal vel gå bra, og når jeg kommer hjem, er det helg! Så hadet. :3

Nobody here.

Spank it, son

hits