mongostressdag

Det å stå opp kl. 4 på natta/morgenen er definitivt ikke bra for meg. Jeg frøs og gjespet så jeg fikk vondt i meg. Så rakk jeg såvidt å ordne meg (alt ble stygt btw), og så dro vi til flyplassen. Etter en tårevåt avskjed (jeg glemte faktisk å si hadet til mamma), satt jeg og mormor og ventet på flyet, som heldigvis ikke var forsinket. Blablabla, etter at vi ankom Gardemoen, klemte jeg på henne og dyttet henne inn i heisen som gikk til transfer-etasjen. Så kom jeg på at jeg ikke gidda å være her, og tok buss til Oslo. Tror jeg kom for tidlig, men uansett så satt jeg på et bakeri i en stund, så gikk jeg til Pinpoint studio og brukte tusen år på å bestemme hva jeg ville gjøre, og til slutt endte jeg med å bli strekt på... HEHEHE. Øret altså. Til 9 mm. Snart må jeg strekke det venstre til 6 mm, har jo spiral og sånt.
Men ja, så var jeg så klart innom Arkaden en liten tur, så dro jeg tilbake til flyplassen. Følte meg bare stygg der jeg gikk rundt i byen osv.
Så ventet jeg mongolenge og sov litt, og på flyet hjem var det en satans stygg baby som skrek hele jævla turen, og gjett om jeg hadde lyst til å skylle den ned i doen. (Etterpå fikk jeg bare lyst til å gråte) Også var det tre mongokjerringer (egentlig var de spredt i hele bussen, med rundt meg satt det tre) som irriterte vettet av meg. De hadde jeg bare lyst til å slå, men måtte holde meg siden man ikke gjør sånt. Og da jeg omsider kom hjem, var jeg så jævlig nedfor at mamma ble litt bekymret, men jeg sa bare at jeg var trøtt. Så nå sitter jeg i senga og føler meg helt jævlig. Skal sikkert gå i dusjen straks, kommer ikke til å sovne, føler meg så skitten. (Sikkert fordi jeg har tilbrakt noen timer i en storby hahahahahah omg jeg vil egentlig flytte til Oslo)

Ok sånn. Koz&klemz etc

3 søtiser

miæluul.

13.mar.2009 kl.20:29

du skulle vært i oslo forrige helg! :ccccc

mariannee

13.mar.2009 kl.22:15

håhå, jeg kunne møtt på deg i dag, surra rundt i byen etter skolen før jeg dro. D:

nigenteki

14.mar.2009 kl.12:39

Mia: DU skulle ha vært i Oslo _den helga. @:Marianne: jeg tenkte faktisk på det. /blush

Spank it, son

hits