satans langt innlegg :@

Det har vært en... fin dag. Over gjennomsnittlig fin. Vi (altså jeg og Aili) ble hentet midt i en samfunnsfagtime, og kom til byen i ett-tiden (eller til og med senere) (og før det var vi på kanebogen og lusket rundt og jeg kjøpte nydeligfine knee-highs med brosjer (bildrrr lenger ned) og en concealer. Og en foundation!). Da måtte vi løpe til 4 roser fordi det var en jævla snøstorm ute, herresatan som det snødde. Sånn ekkel, våt snø som vinden blåser deg rett i ansiktet. Inne på kaféen var de fleste plassene selvfølgelig opptatte, dog ikke alle, så vi satte oss ved vinduet. Ogogog så klart var han tyskeren på jobb. Meh. Jeg turte ikke å se den veien mens vi stod i køen, er alltid redd for å møte blikket hans, for jeg _hater å rødme på den måten. Såeeeeeee satt vi der til klokken to, og da foreslo jeg at vi burde kanskje begynne å gå til sykehuset (jeg hadde time på bup halv tre nemlig). Det gjorde vi, og med en gang vi kom ut, begynte det å snø _enda mer. Fysøren så sint jeg ble, håret og sminken ble så jævlig ødelagt. Og underveis kom vi forbi en bod som solgte luer og hansker og votter osv osv, så jeg kjøpte en regnbuelue til nittini kroner (jeg: "åja koste den her hundre krona????", boddamen: "Neeie, den koste nittini kroner!", så facepalma jeg inni meg), og... ja, jeg ser helt tard ut med den. Ser ut som om jeg ikke har hår i det hele tatt, isj. Meen den reddet håret mitt fra å dø fullstendig, for da vi var på vei opp, kom all jævla snøen rett i ansiktene på oss. Ffffffuuuuuuuuuuuuuu~ så jeg var fin med sminken som rant ned og Aili så ut som om hun hadde nettopp badet da vi ankom sykehuset. Måtte faktisk ordne oss litt i heisen ):
Menmenmen. Vi måtte vente i et kvarter fordi vi kom for tidlig, men da leste vi bare bøkene våre. Så hentet Elin meg inn, ooog... ja. Den timen idag var veldig, veldig bra. Produktiv og givende. Jeg vek ikke unna noe, jeg var saklig og hadde veldig mange tanker angående mine handlinger og min oppførsel. Vi snakket i tre kvarter, og til slutt ga hun meg et skjema om selvskading som jeg måtte fylle ut. Den er litt vanskelig, synes jeg, i og med at det kreves å huske ting der, og det er jeg svært dårlig til.

På veien tilbake snødde det nesten ikke, så jeg droppa den rare luen. Og så skulle jeg innom piercingstudioet for å kjøpe piercingsmykker, -kuler, og nåler, meeen de solgte ikke nåler (obviously :C), og hadde ikke horseshoes. SÅ PLUTSELIG tok Aili hull i kinnet (og hun risikerte å få en svært kort labret satt inn, men jeg måtte bare... bryte inn og si ifra til Kurt, haha. "Det blir faens jævla skjeivt!!1" "Nei det blir det ikkje, fu <3"). Hun kledde det veldig veldig godt. Mwih! <3
Jeg ble så klart ekstremt fristet og begynte å savne mine cheeks noe inni faen, men ville ikke ta dem i og med at jeg hadde helt andre piercingplaner. Så jeg spurte om Kurt hadde lyst til å ta angelbites på meg. Og da svarte han, imens han tørka vekk svetten fra det skallete hodet hans: "NEEIII, æ orke ikke nuuu. HEI CHRIS~", så kom Chris ut. Jeg har pratet litt med ham før, men liksom... meh. Nå har han fått lengre hår og blitt rimelig kjekk c: så... tror han brukte til sammen et par tusen år på å gjøre alt klart og måle avstand fra den ene piercingen til der den andre skulle være, fordi jeg forlangte perfekt symmetri. (Vi spurte Wenche (og Aili) om det var rett. De sa det var det :3) Og hele den tiden pratet vi masse om piercinger, tatoveringer og andre bodymods. Jeg likte ham, jeg. Så tok han endelig hull på meg, det kjentes... rart ut. Lenge siden jeg har tatt piercing i studio, liss. Men det ble flott. Nå har jeg perfekte angelbites med småe kuler, det er jeg glad for. Ser ut akkurat slik som jeg ville, dættz 9z~
Og såå brukte vi resten av tiden på å sitte på 4 roser. Det var litt skummelt da vi kom inn, fordi tyskefyren skulle til å gå og bare... så på oss og smilte og nikket. Jeg skvatt >D herregud, avstandsforelskelse suger. Selv om dette er bare... betatthet. >DD tåpelig igrunn, men ok. Kan ikke noe for det, tror jeg?
Anywaaay. Heeer kommer bildene for dagen!!1 (og litt fra forrige uke, hæhæ.)


Luen som jeg kjøpte og som egentlig ikke passer meg i det hele tatt (altså at den ser ut som badehette på meg):
p3180662

p3180666 <- håret mitt har vært så jævlig ute av kontroll i dag.


Knee-highs jeg fant på lindexlol, merkelig nok (likte dem selvsagt pga. brosjen som jeg kommer til å bruke på andre klær :@):

p3180670


OGOGOGOG DAM DAM DAM ANGELBIIITES!!11 (de _er symmetriske. Men ser skjeve ut fordi jeg suger til å ta bilde osv. Og det er småe kuler der herregud jeg elsker det):

angelbitez


Og så var det jo de stusselige 2 gauge i høyre øret. Værsågod, her er min uendelig vakre øreflipp:

p31405592


Og til slutt et random horebilde fraaa torsdag kanskje? Jaja. Jeg er så fin når jeg ikke er redigert og bare... overeksponert, rly! Haha, og smilet mitt er teit, fordi det er ordentlig. Jeg vet dere synes jeg er fin
... eler ike ):

p3120468 hat meg for min latskap, mk.

SÅNN FERDIG HERREGUD. Hater å ordne bilder, egentlig. I hvert fall ikke når jeg er så sliten som jeg er nå. Jævla datanerd ): Så om noen strakser skal jeg vel fjerne sminken, pusse tennene, rense piercingen og smøre meg inn med en fuktighetskrem.
God nattttthhh c:

Én søtis

Martine

19.mar.2009 kl.19:23

Du kledde virkelig piercings.

Spank it, son

hits