mareritt og sminke (og outfit) i ord

Jeg våkna i halv seks-tiden helt av meg selv, enda før vekkerklokken ringte. Med ett stod jeg opp og nektet å sove igjen - jeg hadde nemlig hatt ett eller to mareritter i natt. De kommer ikke så ofte nå lengre, og de virker ikke så skumle, kanskje til og med komiske, men alikevel får jeg en vond knute inni meg av å tenke på dem. I hvert fall den jeg hadde i natt.

Jeg er redd for menn.
... ikke at jeg har noe grunn til det altså, bortsett fra de marerittene ):Og i andre nyheter så har Aili overnattet her, og hun sovnet i stuen, så jeg sov alene i senga siden jeg ikke klarte å vekke henne før jeg la meg.
I går ryddet jeg rommet, nesten skikkelig, bortsett fra skrivebordet. Det er så masse diverse bæsj der at jeg blir helt frustrert. Hvor kommer disse tingene fra? Hvor i helvete skal jeg legge dem hen? Ikke nok med at det står masse blad, en boks og en jævla diger haug med fanfics der, så er det jo også sinnssykt mange småting som jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av. Tror jeg gir opp :@ snart kommer et fjell til å danne seg der.
Og alt det jeg fant i senga! Sikkert et dusin med hårnåler, blad jeg kjøpte i begynnelsen av måneden, Diors dufteguide etc etc.

SÅÅE nå sitter jeg og Aili i stua, hører på litt mjusik, hun leser en bok og jeg blågger.

Idag er jeg forresten svært fornøyd med sminken min, i og med at jeg bare spolte rask gjennom den videoen jeg så igår. Men den går altså ut på svart kohl under, med mørke- og lysegrønn øyenskygge oppå, og på øvre øyenlokket valgte jeg å ha brune og ikke lilla toner (slik som de hadde i videoen).
Jeg var heldig og plukket ut en duo av... Dior? Veldig fine farger, en rødaktig og en veldig mørk brun, og de ser overraskende bra ut når påført.
Foundation har så klart vært Dior Capture Totale... og det er en antialdrings-foundation, fordi det var den eneste jeg passet. Med primer (en eller annen fra Lancôme) under og litt concealer (L'Oreal) her og der ser det ganske flott ut, selv om jeg er sikker på at det kommer til å flyte utover og huden kommer til å se ut som bark elns. (Det er ikke noe jeg innbiller meg, det er sant! ><)
Ja, og på øvre øyenlokket brukte jeg også, i motsetning til Hiromi Yamamoto (som altså utførte "Remixed Vintage"-looken) en dipliner, og daa ser øyne min smalere ut, tror jeg. Men de får finere form også, dessuten ser øyenvippene merkelig ut hvis det ikke er noe mørkt over dem.
Og så avsluttet jeg med rosa blush ("wake in woodrose" fra HR kanskje?) og selvfølgelig masse mascara. Øyenvippene er lange fra før av, men jeg drar det helst så langt ut som mulig og får dem til å _vises fersure, så derfor kombinerer jeg tre forskjellige mascaraer hvorav den ene (Magnascopic fra Estée Laudier) var forlengende, og to andre (en random fra L'Oreal og Hyponôse fra Lancôme) gir supermegavolum (or so they say). Så først tar jeg Magnascopic på, så Hypnôse, og så den fra L'Oreal. Og ikke bare blir det uten klumper, men ser også ut som falske. Jeg elsker det C:

Ok, jeg skrev så mye fordi jeg hadde god tid, dessuten er jeg såpass godt orientert når det gjelder sminke at jeg ikke trenger å tenke lenge før jeg skriver/sier noe om det. Altså et tema som jeg kan snakke lenge og mye om, akkurat ha piercing. /laugh
Når det gjelder klær så plukka jeg ut noe tilfeldig uten å tenke, og det ble altså en baggy oversized bukse (som faktisk _er et par størrelser for stor; en topp fra cubus med lilla leotard-prints på; et lilla smykke; rød- og svartstripete leggvarmere som jeg håper ingen merker (hadde ingen som passet idag :C); et mørkegrønt skjerft og den fine brosjen. Det ser greit ut, selv om jeg er i tvil ang. buksa, haha. Ja, og håret er krøllete fordi jeg tror jeg liker "krøllene" mine litt. (Panneluggen er selvsagt rettet. :o)

Æsj, dette ble et mongolangt innlegg IGJEN. Jeg har sikkert skrivediaré elns >D
Nå stikkerrr vi straks, so long~

Én søtis

miahm.

19.mar.2009 kl.10:31

Jeg vil ha bilderrrrrrr : @

Spank it, son

hits