forhåndsinnlegg

I morgen skal jeg hoppe på bussen til Finnsnes, og være der helt til søndag. Det kommer sikkert til å skje masse, og det blir jo mange folk og sånt. Jeg liker når det er mange folk jeg ikke kjenner. Alltid koselig. Og mulighet for å faktisk bli kjent med noen. Bare for denne helgen. Så glemmer de meg (og jeg dem) etter et par uker. Enkelt og greit, synes jeg. Men så er jeg ikke en people person, heller. Jeg bare liker å observere folk, ikke å skaffe meg tusen venner og bekjente osv. (Sistnevnte er ok da. Så lenge de ikke strever etter å holde kontakt.)

I andre nyheter har jeg snakket med mamma kjempelenge i dag, og jeg elsket det. Seriøst, mamma er så bra. Vi kan snakke om alt mulig, og le av alle de teite tingene vi ser. Hun er så best. (Jeg liker henne bedre enn jeg liker vennene mine, så det sier litt. (Ikke at vennene mine er helt lame, men at mamma er bra, altsåå.))

Og så hadde jeg en fagsamtale med Ellen. Vi snakka i tre kvarter eller noe, og nå revurderer jeg min videre utdanning. Ellen er fantastisk, vi skulle virkelig ha hatt flere sånn lærere. : D Hun så forresten at jeg kommer antakeligvis til å få en femmer for denne termin også. YAY~
Vi hadde også framføring i engelsk idag. Jeg var på gruppe med Silje og Aili, og de gjorde det veldig bra, synes jeg. Blir faktisk fascinert over hvor bra Silje framfører ting, hun kan liksom det der med stemmebruk og sånt. Det kan Aili forsåvidt også. Så da stod jeg igjen med mitt søppel-tema og leste rett fra arket med en lav og utydelig stemme og unormalt høy lesehastlighet, så... ja. Det sugde. Men så vidt jeg vet så får vi adskilte karakterer, og da går det greit.

Forresten så tegnet jeg denne idag (første forsøk på chibi eller noe):
mih


Nå skal jeg lese noen sider fra Muleum, og deretter legge meg. Pakke skal jeg imorgen. (Og jeg er glad for at jeg vet nøyaktig hva jeg skal ha på meg og hvordan skal sminken være. JA DET ER VIKTIG, kall meg gjerne overfladisk, men jeg ser ikke noe fint i å gå rundt og se ut som en dass. Så hysj)
GOD NATT. :@

2 søtiser

mariannee

27.mar.2009 kl.19:33

åh. så heldig du er som har et godt forhold til moren din.

nigenteki

28.mar.2009 kl.19:30

Kan jo ikke være som alle andre norske ungdommer som hater foreldrene sine. :3... neida, det var en slem generalisering. Men sånt kommer liksom av seg selv når man bor _bare sammen med mammaen sin fra man er tre år. Pluss at vi har mye til felles. Så det

Spank it, son

hits