nei

Nei, jeg var ikke i Finnsnes i to dager. Jeg dro hjem tidlig på lørdag. Satt på med Eirik. Det var i grunn koselig, tror jeg.

Nei, jeg kom ikke videre. Jeg hater å være skuffet over meg selv. Ikke bare er jeg bra nok fra før av, klarer jeg ikke engang å prestere etter mine egne forventninger i noe jeg trodde jeg kunne. Jeg hater også å ta sånne ting nært meg, det er så utrolig patetisk, barnslig og overdramatisk og jeg er helt klar over det... samtidig som jeg ikke kan noe for det. Akkurat nå vil jeg gjerne ordne sengen min fint, omringe meg med puter, talgelys, te og Saló (jeg er overrasket over at jeg i det hele tatt turte å laste den ned), samt Kaw og Texas Chainsaw Massacre (den gamle ofc), MEN siden det er enda lyst, kommer jeg ikke til å gjøre noe ut av det. (Det er bare en unnskyldning for meg å ligge helt i ro, deppe og studere medisin.) Kanskje litt nærmere kvelden.

Og nei, jeg er nok ikke best uansett hva mamma sier. Det er søtt at hun er sånn, men.. nei. Nok om det. Jeg er glad i henne.

Jeg jogget forresten idag. Det er liksom stort, siden til og med det å gå tur er allerede noe. Jeg håper jeg skal, etter mine forventninger, jogge tre-fire ganger per uke og gjøre sit-ups hver morgen. Nå føler jeg at jeg kan gjøre mye mer fysisk sett. Kanskje jeg tror at siden jeg ikke duger til noe når det gjelder fotografi (og tegning og i alle fall musikk og sang osv), og siden jeg hater utseendet mitt, kan jeg prøve å gjøre noe med kroppen min, som jeg også misliker. Det tror jeg er en gyldig forklaring.
Jeg skal også begynne å lære fransk. Fordi det er et nydelig språk.

Men det tar vi senere. Akkurat nå skal jeg fortsette å lese boka pappaen min sendte meg, samtidig som jeg drukner i selvhat.
Ha en fin dag.

Nei.

3 søtiser

Andreas

30.mar.2009 kl.02:30

Kos deg med passe composé.

Hanne

30.mar.2009 kl.21:26

Søt blogg (-: og vist du skal lære fransk , så sier jeg lykke til x)

Lien

30.mar.2009 kl.22:18

Takk skal d-- er det så vanskelig? ): det kan det ikke være, jeg lærte fransk på barneskolen jo.

Spank it, son

hits