fin/jævlig dag

Idag har det vært en veldig fin dag. Jeg kunne (for én gangs skyld hehe) sove lengre (til klokka åtte!), fordi at vi hadde ikke geografi i første, og da kunne man jo bare komme til andretimen. Så mamma kjørte meg til skolen kl 10, og Silje og Aili ble tydeligvis ganske overrasket da jeg kom. Oh well.
Jeg hadde gym idag. Måtte forberede meg i en hel uk-- neida tulla bare. Først så jogga jeg fra skolen og til krysset (det som er til venstre) - ooog det var herlig å løpe på tørr asfalt. Jammi. Så spite Silje, Aili og jeg badmington, hehe vi sugde litt. Og og og så spilte vi volleyball og laget vårt tapte fordi jeg var der, ja jeg suger, men det var gøy i alle fall. Ikke så gøy å bite kinnene inn hver gang ballen fra meg gikk feil vei (det skjedde egentlig ganske ofte), men ok.

Så hadde vi samisk med en vikar, han var litt fønneh og hadde pedobart. Sssså henta mamma oss, og daaa jeg kom hjem og fikk dermed god tid til å tenke og analysere dagen, ble alt plutselig mye verre. Jeg hang på en måte mellom flere ting, og klarte ikke å tenke klart. Ellernoe. Prøvde å sove, men gikk det???? neida. Jeg bare lå og hadde en enorm klump i magen og et tungt hjerte. Skjønner ikke hvordan det er mulig egentlig. Rart. Jeg sovna til slutt, da.

Og nå skal jeg gå ned og være sosial med mamma, noe som vil si at vi skal bare lese i hver våre bøker og ingenting annet.
Egentlig vil jeg bare legge meg.
Begynner å bli bitter og dårlig igjen.

Her er forresten meg og Silje:


puserrr Vi er søte. Jeg er veldig glad i Silje.


Sånnder.
Hadet elns. Jeg er lei

4 søtiser

ingri

03.apr.2009 kl.22:27

koffer har ikke vi samisk hæ si d :@

CHRISTINE OFFENBERG

03.apr.2009 kl.22:28

Artig tegning =P

Lien

03.apr.2009 kl.23:31

Fordi dåker e sjempe teyt ??????????????????? næh. Vi er samer. (Jeg er russer og får penger for å lære samisk, da. Anygay)

Lien

03.apr.2009 kl.23:31

Haha takkerrrr

Spank it, son

hits