øøø heia

"Sidevisninger siste 30 dager: 1 156"

Er det mye? :c Uansett. Det er sånn... andre gangen jeg sjekka statistikken. Sånn... evarrrr. Ja. Anyways, jeg fikk "ordre" om å lage en vlogg, og siden jeg faktisk har vurdert det flere tusen ganger, skal jeg gjøre det. Tror jeg.
Jeg vil ha spørsmål. Vær så snill, spør meg om ting, så kan jeg lyve på svarene ):
Dessuten blir jeg sinnssykt forbanna at hundre millioner mennesker skal lage vlogger, og PLUTSELIG klikker blogsoft.no slik at ingen får lastet videoene sine opp. SÅ DETTE SKAL JEG KLARE.
Ja. STILL MEG SPØRSMÅL OSV OSV, jeg er egentlig smart og har masse meninger, men jeg er for lat til å skrive dem ned. Og i det hele tatt fortelle dem til noen.
I'll be waiting for requests. SUKKAnywaaay. I dag har jeg og Liza vært i byen, selv om psykologen avlyste timen vår. (Det var litt sad.) Vii... gjorde alt og ingenting, og jeg var på bik bok for først-- ok jeg mener tredje gangen i mitt liv OG JEG PRØVDE FAKTISK KLÆR OG GJETT HVA, klærne de selger der er visstnok designet for gigantiske kvinner. Seriøst, vanligvis kan jeg bare græbbe en topp i X/XS og jeg _vet at den passer meg uten å prøve, men her prøvde jeg en skjorte i S og HVA FAEN. Den var diiiger. Enorm. Kanskje de har bytta om på lappene, tenkte jeg. (Men det var bra at jeg ikke kjøpte den at all. Fargene på den var grusomme.) Men SÅ prøvde jeg en kjoleaktig greie, igjen i S, og IGJEN var den for stor. Jeg tenkte at kanskje jeg bare ikke eier kropp til sånt, men HALLO, den hang jo som bare det på magen og puppene og alle andre sted, så det kunne umulig vært noe feil med meg. (... ): )
Sånn nå gidder jeg ikke mer. Jævla bik bok. Fattig er jeg også.
Liza presterte forresten å søle brus i senga mi og jeg gidda ikke å skifte sengetøy så vi kommer til å sove i et hav av brus i natt :@ ... neida, det er bare bittelitt ved føtterne mine. Tror jeg. ÆSJ GOD NATT

9 søtiser

miahm.

09.apr.2009 kl.01:35

Føler alle klæra på bik bok er designet for minimale folk jeg. du er liten? :c

ingri

09.apr.2009 kl.02:55

du er jo syltynn da. ;(

nigenteki

09.apr.2009 kl.13:31

HAHAHAHAH.Nei. Jeg passer sikkert ikke inn i deres XS-bukser. Men husker at jeg måtte kjøpe en på XXS i sjuende klasse elns.

ingri

09.apr.2009 kl.15:52

jeg kjøpte M i syvende ellernoe. Jeg hadde jo fedme klasse II :@

Lien

09.apr.2009 kl.16:34

øøø dere har vel bare annen bik-bok der borte ):

Vilde

09.apr.2009 kl.20:26

det var jo bra statistikk da ;)

ilayda

09.apr.2009 kl.22:04

Bik Bok er ikke kult en gang. Klære der er litt for wannabe. Unnskyld meg,men militær og hippie blandet? Øhm, her lukter jeg Nato på lang avstand. Bik Bok prøver å fremstille Nato som en fredelig organisjasjon via klærne. Okei, dette er bare en påstand. Skal jeg innrømme noe? Jeg liker å lese bloggen din. Hoho.Spørsmål?- Tenner dumme folk deg?- Ville du ledd hvis Øystein hadde farget håret sitt rosa med grønne og blå striper?- Har du noe imot veggiser?- Hva er ditt syn på sex før ekteskap?- Er du virkelig en anti røyk/alkohol-person?

nigenteki

09.apr.2009 kl.23:53

Wow. Du er så dyp og meningsfull, Ilayda. Jeg liker DEG. (Og ikke bloggen din HAHAHA neida)Men ja. Bik bok har bare produsert dumme klær de siste årene.Also, takk for spørsmål. Kanskje det blir noe av vloggen likevel. c:

andreaz

10.apr.2009 kl.04:42

hvorfor kjenner jeg alle jentene utenom "bra statistikk ;);) hehe ;)" i kommentarfeltet

Spank it, son

hits