Seventeen ain't so sweet

yay

Jeg har bursdag i dag *u* det var skikkelig vanskelig å stå opp, og jeg hadde sikkert ikke giddet det heller, men vi skal på skitur med skolen i dag, så jeg måtte nesten tvinge meg ut av senga. Og siden det var sinnssykt kaldt i huset av en eller annen grunn, gjorde jeg alt supertreigt. Haha. Så gadd jeg nesten ikke å ordne meg siden vi skal være på hytta til Heika og slaske helt til klokka fire. :c

Mamma var ganske søt da hun stod opp og gratulerte meg, synes jeg. Hun holdte på å lage meg frokost, men jeg sa jeg ikke var sulten, noe som for så vidt er sant, og sendte henne tilbake til sengs. Hun virket så innmari trøtt, stakkars pus.

Så nå har jeg pakket det lille jeg skulle ha med meg (kameraet med begge linsene, piercingsmykker til Silje, et skjerf og en bok), slik at jeg kan slaske litt til i varmen. Lurer på om det blir for kaldt med conversesko på Riksgränsen? Hah.

OK HA DET. Håper dere får en fin dag, og det håper jeg vel for min del også. :3

5 søtiser

mariannee

05.mai.2009 kl.08:24

ooh! grattis med dagen. : DHERREGUD VENT NÅ LITT, HAR DERE SNØ?!

Carina

05.mai.2009 kl.15:56

Aw, gratulerer med dagen! :D

nigenteki

05.mai.2009 kl.18:26

Vi har enda snø, ja. Og om vi ikke hadde det, så er det fortsatt snø på Riksgränsen. Du vet, høyt på fjellet? Pleier å være litt snø der når det er tidlig vår.

nigenteki

05.mai.2009 kl.18:28

Kniz, takker : -D

mariannee

05.mai.2009 kl.18:31

|:

Spank it, son

hits