FY FELA

Ok, jeg må nesten skrive noe før jeg glemmer alt som har skjedd. (Ikke at det har skjedd så mye, da, mennnnn)

På tirsdag har vi vært på Katterjåkk (katterjåckel hahahah), og mens de andre anstrengte seg på fjellet (det så egentlig svært koselig ut der), var jeg, Silje, Aili og Heika hos sistnevnte og... øh, så på film? Hjemme alene 2. Jeg elsker den :c og før det (etterpå òg, for så vidt) handlet vi masse mat som jeg måtte ta med meg hjem. Ikke at det var noe stress, da! Wasabinøtter er sinnssykt digg, forresten. Samme med kanelepler. *u* Og vi kom hjem ganske sent. Det har vært den beste skituren på lenge, faktisk! Jeg fant en kikkert i huset der, og herregud, nå vil jeg ha én selv. Kikkerter er fedt (H)


Neste dag dro vi til Newton-rommet i Harstad. Tiden før lunsjen var jeg ganske nedfør av noen teite grunner, så ting gikk ikke så bra. I lunsjpausen stakk jeg til 4 Roser, kjøpte meg en takeaway-kaffi og gikk på kaia. Der var det koselige benker, fant jeg ut! Så jeg satt på en stor trebenk i ca et kvarter, og det var varm sørvind og mye sol. Chistfuck, det var sinnssykt koselig. Jeg hadde også fått en melding av Sina som så meg da jeg gikk forbi bussterminalen! Det ble jeg egentlig svært glad før, for jeg var sikker på at hun hadde glemt meg siden vi ikke har hatt noe kontakt det siste året.
Etter lunsjpausen gikk jeg tilbake (med fint humør, takk og lov for det), og vi fortsatte på det... de begynte på før kl 11. Jeg presterte å knuse et glass da jeg slo i en pumpe (læreren sa jeg skulle gjøre det, så). Meget pent, Katja. Det var ikke engang flaut, det var beyond that. Men hun damen sa at det gikk bra, muligens for å slippe å høre på mine utallelige unnskyldninger. Så gjorde vi et par fønki forsøk til, og begynte å skrive rapportene. Det var litt kewlt, for vi skulle gjøre alt på data med bilder og stemmeklipp etc. (Heika og jeg hadde faktisk stemmeklipp hele veien, og det var, fra min side, forferdelig. Stemmen min er så innmari stygg når den blir tatt opp buhu ;_;)

p5061453 Haha se så søte. Jeg digger Lego, srsly.

Vi ble heldigvis ferdig litt over to, og da gikk jeg rett til frisøren. Siden hun var ledig, begynte vi et kvarter før timen min var, og uansett satt jeg der i to og en halv timer. Hun avfarget håret mitt (fargen jeg fikk da minnet meg veldig om den jeg hadde på slutten av sommerferien. Namnam bæsjebrunt), farget det en middels mørk brun og bleiket noen striper. Så klipte hun håret mitt bittelitt - og jeg betalte 1900 for å få en farge tilnærmet lik min egen naturlige farge. (Y)
Folka på Parfymelle (både i byen og i Kanebogen) likte det visst kjempegodt! Jeg ble så glad at jeg ikke var alene om å syntes at håret mitt ble fint. Trodde egentlig ikke jeg skulle leve så lenge for å se dette, men her er jeg, og jeg har brunt hår med lyse striper. Awmigad.

p5071467 klic po bilde lol

Ja. Jeg hadde kjøpt meg fine nye løsnegler, det ser man på bildet! De er litt fin. Nvm mine gammeldame-fingre :3


OK TORSDAG.......... var ikke noe spesiell, vi hadde naturfagprøve som jeg klarte meg ekstremt dårlig på, og så hadde vi Ellen i matte! Det var en fin begynnelse på dagen idd.
Etter skolen rullet jeg og Aili i gresset, herregud det var gøy. Srsly. Vi fikk riktignok gressflekker på bukser, men fikk i alle fall tiden til å gå. Hun var på besøk hos meg etterpå og vi så på Drep Dead Fred og spiste blåbærpai, forresten.


Dagen i dag har vært meget, meget koselig, til tross for at jeg har forsovet meg noe horribelt og vurderte å spørre Geir om han kunne kjøre meg til skolen. Men jeg klarte å sminke meg, ordne håret (bare litt, jeg måtte gå med en stygg, fløffi hestehale), kle på meg (jeg presterte å skifte klær to ganger og endte opp med endeløst svær bukse og den gedigne In Flames-tee (som er, merkelig nok, i størrelse M)) og pakke veska før vekkerklokken begynte å ringe ti på åtte, altså når jeg skal til bussen.
Siden jeg ikke hadde gymklær med meg, skulle jeg gå tur, men det ble til at jeg, Silje og Aili gikk et par runder i den rare løypa i skogen, og dro i fjæra etterpå. Jeg gidder ikke engang prøve å beskrive hvor koselig det var, jeg finner bare ikke ord som er fine nok. KEWZ KEWZ KEWZ etc. Vi fant også ut at vi kunne ta med oss is på mandag, og dra til fjæra i matfriminuttet og spise is der.

Nå er jeg hjemme alene, mamma og Geir er visst begge i byen i dag. Så jeg må bare finne meg noe å spise, og deretter legge meg for å sove, er trøtttt. Eller sliten passer vel bedre.
Sånn... sliten av følelser på en måte c: vil ikke like noen som helst. Men au da.

FAEN, DETTE BLE LANGT og jeg er såpass sulten at jeg ikke gidder å lese over d-- jo det må jeg.
Håper dere får en fin dag videre eller noe. Ü Farvel~

Q: eh, still meg spørsmål? Jeg kan til og med prøve å være ærlig med svar. HAH


p5061396
Lolj, Aili hadde med en kake til meg på onsdag! Ah. Det var søtt, og kaken var goood.

p5061422
Heya søtiser med hver sin cheek. Håper Silje ikke dreper meg for dette ;_;

9 søtiser

silje

08.mai.2009 kl.18:37

ewwwww. HEIA Æ HETE SILJE OG E SUR MED BULLDOGKINN.æ vil drepe dæ litt, hmmZ

silje

08.mai.2009 kl.18:42

heh, æ kommenterte bildet før æ leste.(heika og dæ i legoform forresten.)is på mandag, jaså? det har æ ikke hørt, men det va nok når æ sleit mæ gjennom skogen rett atme veien ._.

nigenteki

08.mai.2009 kl.23:02

He-he.......... næh. Dra nu det ut litt meir, bildet e søtt, derfor æ la det ut.Nej, feil. Vi snakka om det da vi venta på tidligbussen og så på skya. Vet ikke helt om det kommer til å gå, siden vi tvile på at de har en fryseboks på skolen :c æ tenkte på en sånn sandwich-is. Flere stykka i en boks, liksom! WÆH

ingri

08.mai.2009 kl.23:41

æ gadd ikke les d =o)

silje

08.mai.2009 kl.23:47

æ har blitt forstyrra av det i hele kveld ^.^åh! og en mangel på fryseboks kan ødelegge så mye. Fl8, fint.

Lien

09.mai.2009 kl.11:45

dome ingrijei hat dei lit =o]

Lien

09.mai.2009 kl.11:47

Get over itttttt. Æ hadde seriøst ikke lagt ut et bilde (av dæ, Aili etc) om æ syntes det va stygt. Sån e d bære ;)))Hah! Neida. Dettan klare vi. Æ skal kjøpe is i dag, men e litt usikker på om den kommer til å vare helt til mandag :3

Anonym

10.mai.2009 kl.18:17

Hvilken linje går du på?:)

nigenteki

10.mai.2009 kl.18:23

Anonym pyse er anonym :@Jeg går studiespesialisering ew.

Spank it, son

hits