Taake

OK her er et litt forsinket innlegg pga. den ubeklagelige oppførselen til... eh hva faen. Uansett, v

Været er litt pussig i dag. Jeg våknet som vanlig kvart på seks og oppdaget at det var masse tåke utfor. Liksom... overalt. Man kunne nesten ikke se noenting. Så jeg stilte vekkerklokken til kvart over seks og snurret i senga i en halvtime uten å få sove, og når vekkerklokken endelig ringte, var jeg så trøtt og kald at jeg nesten ikke gadd å stå opp.

Men uansett, det var også masse tåke rundt skolen, og det var først da jeg kom dit, oppdaget jeg at verken Heika, Aili eller Silje var der. Excuse my manners now, men det var ganske greit, i og med at jeg er så lite sosial med dem ellers.
Var litt typisk at jeg hadde med meg gymklær akkurat den dagen gymlæreren ikke var tilstedet~ men jeg gikk en tur, da. Alle folka som kjørte forbi smilte til meg, og en fyr vinket til og med : -D lurer på hvem det var. Tror ikke jeg kjenner ham.

Jeg er litt lei skolen nå, tror jeg. Det er kjedelig selv om det er like før eksamen, alle er liksom sløv uansett omstendighetene. Ikke engang russen gjør så veldig mye, de bare kaster folk i elva og hevner seg på førsteklassingene som bomber dem med stinkebomber. Ja, og så vannkriger de alle sammen.
Så derfor drar jeg gjerne hjem halv ett i dag.

Og og det er bare et par dager til 17. mai! Jeg skal sikkert feire sammen med Aili, slik som jeg alltid har gjort. ("Alltid" vil si i tre år eller noe, haha) Men ja. Jeg har funnet klær til da, og det er som vanlig svært sommerlige klær ): men hvis det blir veldig kaldt, skal vi vel stikke innom solarium og kaféen etterpå.
Jeg er forresten svært brun på kroppen og veldig bleik i ansiktet og på leggene D: så jeg bare... self-tanned i går. Ikke i ansiktet da, herregud. Men det ble ganske OK. Og nei jeg har ingen bilder ew ;___;


Nå skal jeg sløve i samisktimen. Om jeg kommer meg dit, da.

172126

^ jeg gikk rundt og mente jeg var stygg. SRSLY U GUISE

4 søtiser

andreas

17.mai.2009 kl.22:14

KUUNTEJLS ER FEDT TØS

silje

17.mai.2009 kl.22:58

sjekka bryfjeset. ^^snurra i senga.snurrrrrrrrrrrai senga.snurr snurr.snurrSNURRA I SENGA HALLO LITT SØTT

nigenteki

18.mai.2009 kl.07:04

jammen det e jo sånn det e. Æ bare snurrrrrrrrrrrrr rundt og rundt og rundt og rundtI SPIN MYSELF ROUND ROUND BABY RIGHT ROUND

Frdz

11.jun.2009 kl.19:59

kunne surfet 4chan hele natta med deg!

Spank it, son

hits