matmatmatsukkermatmatHYSJ.

Magen min styrer meg. Flere ganger har jeg oppdaget meg selv stående ved kjøleskapet eller bare på kjøkkenet uten at jeg husket at jeg gikk dit. Eller at jeg oppdaget tomme fat og kopper og glass rundt omkring i rommet, som jeg, vel å merke, ikke husket å ha tatt med meg.

Og i dag oppdaget jeg tilfeldigvis hvor avhengig jeg er av sukker. Midt i skoledagen fikk jeg Geir til å kjøpe meg is, og noen timer etter det  var jeg glad og oppstemt. Så skjedde det en rekke matinsidenter da jeg kom hjem, og det resulterte i at jeg sendte melding til mamma og spurte om hun kunne kjøpe sørlandschips og smash til meg. Jeg sovnet før jeg fikk noe svar, og våknet av at hun var hjemme. Jeg klarte så vidt å slepe meg ned, for å så oppdage at hun ikke hadde kjøpt noen ting. Jeg ble lei meg. Seriøst, nedstemt av sukker-/matmangel? Håper en kopp te med fem skjeer sukker hjelper.

Jeg gle-gruer (gruder?) meg til å dra til Russland. Riktignok har jeg lovet meg selv å jogge hver (vel, nesten hver) morgen når jeg er der, ettersom veien rundt kjøpesenteret kan bli en fin joggeløype, MEN det er så sinnssykt mange fristelser der at jeg kommer neppe til å være spesielt sunn. Det verste er at matbutikken ligger to minutter unna der mormor bor, og at den er åpen 24/7. Hallo, ti ekstra kilo i sommer. Hallo, størrelse M i alle klær. ;_;

Nå har jeg brukt en stund på å skrive dette. Vanskelig å konse, tenker på andre ting hele tiden. Om to dager har vi eksamen, og jeg gleder meg litt, siden det er engelsk. Samtidig gleder jeg meg veldig til å få det hele overstått og være hjemme på torsdag og fredag. Eller, det kan hende jeg må til hudpleier på fredag, alt ettersom når jeg bestiller time. Dét gleder jeg meg spesielt mye til! Huden min ser ut som et vrak nå for tiden, blir så kvalm av å se ansiktet mitt i speilet. Dyprens + tusen ansiktsmasker hjerte. :c

Ok, jeg gidder ikke mer. Selv om det å blogge er egentlig fin erstatning for sosial kontakt, siden jeg skriver og skriver og ingen kan snu ryggen til meg og la være å høre etter, slik som det ofte skjer irl. Jeg er ganske klar over at jeg er en uinteressant person, så jeg prøver å minimalisere bablingen min (som andre, etter mine mistanker, oppfatter som irriterende) i hverdagen, selv om det ikke går så bra. Men jeg prøver, og hej, unnskyld for at jeg er innpåsliten, negativ og forstyrrende. c:

Adieau!


cimg5440

^ Over 9000 år gammelt? Jeg liker dette bare fordi det er så inni helvete redigert. På denne tiden var jeg lite kjekk med superslitt hår og vannkoppsår i hele trynet. Namnam, takk gud for at jeg ikke har noen uredigerte bilder av det.


(JEG HAR FORRESTEN IKKE LEST OVER DETTE FORDI JEG FÅR IKKE TIL Å KONSENTRERE MEG NÅ. </capslock> Enjoy my failspelling.)

4 søtiser

silje

18.mai.2009 kl.21:50

BUHU SPISTE ET RISKORN OG MÅTTE GÅ OPP TIL STØRRELSE XXS ;CCCprovokasjoner, hei :)

mmmarianne

18.mai.2009 kl.22:11

omnomnomsukker. jeg pleier å ha åtte sukkerposer i en liten cafè au lait. :c

nigenteki

18.mai.2009 kl.23:03

Haha, Silje. Haha. Ikke min feil at [sett inn noe enda mer provoserende, á "æ svulme opp bare av å se på mat"e.l.]!

nigenteki

18.mai.2009 kl.23:04

Jeg liker deg litt bedre nå, Marianne.

Spank it, son

hits