Auch.

Kroppen min er så full av bitemerker, sår osv. at jeg ikke klarer å sove i mer enn to-tre timer per natt. I stad våknet jeg av kløe og smerter - og de måtte ha vært jævlig sterke siden de faktisk vekte meg. Jeg sprang ned i dusjen, naivt håpende på at det skulle hjelpe, men det lindret smertene bare bittelitt, og nå er alt ca som før. Leggene og armene pulserer, hodet kjennes ut som en pute og nesa har slått på snørrekranen. Jeg mistenker å ha faktisk fått bjørkepollenallergi, noe som jeg ikke har hatt på flere år nå, siden bjørketrær er ikke så gedigne og farlige her. Meeen i år har gode gamle allergien, som jeg har slitt med i hele barndom, tydeligvis tenkt å gi meg et slag på ryggen. Dette suger. Jeg vil ha trøst, srsly.

Eh. I går kveld gikk jeg og Aili en random tur (mest random for henne, ettersom jeg møtte henne i det jeg gikk forbi huset deres, og hun hadde akkurat kommet hjem) til Rødbroen (ok wtf, den heter det). Tror vi brukte omlag to timer på hele turen, og tilbakeveien har vært litt tåkete og skummel hehe. Men jeg var hjemme for 12, og det varmet mitt gamle hjerte.

Jeg driver forresten og laster ned to første sesonger av Higurashi no Naku Koro ni, siden jeg aldri fikk mulighet til å se flere enn seks første episoder. Aili og Heika er så vettskremte av den, så jeg lurer sånn på hva er galt med animeen. Jeg syntes den var koselig og søt. Akkurat som Ute-boken min.

Åh. Nå begynner jeg å bli søvnig, så jeg legger meg elns. Beklager alle typoer osv., gidder ikke rette. Og jeg skulle legge ut bilder, men det tar vi i morgen.

Adieau, si at du synes litt synd på meg 'a.

4 søtiser

Anonym

21.mai.2009 kl.18:18

emo:)

nigenteki

21.mai.2009 kl.21:42

Tøft å være anonym! Neivent.Also, ja. Alle som har noen gang blitt bitt av et insekt, skal herved kalles for intet annet enn "emo". THUMBS UUUP

mmmarianne

22.mai.2009 kl.15:23

esjallergii. jeg syns litt synd på deg

nigenteki

22.mai.2009 kl.23:07

Mygg er verst uansett. ;_;

Spank it, son

hits