overskrift eller noe

Heya :3

To uker++ siden sist jeg blogget og det... er egentlig like greit, især ettersom det ikke har skjedd noe ekstraordinært. I går har sommerferien begynt offisielt, men jeg har (merkelig nok) fått svært lite glede av det. Kanskje fordi vi har hatt så mye fri i de siste ukene, da fatter jeg på en måte ikke at jeg har ferie nå. Men nok om det.

Bare 4 dager igjen til jeg drar til Oslo først, og så til Russland. Det kommer til å bli en utrolig lang dag for meg, med alle flyene og tidsforskjellene og sittingen på flyplassen(e). Men det skal bli jævlig godt å se pappa og alle folka igjen, det er sikkert.

Anyway, de siste to ukene har jeg ikke gjort noe spesielt, bortsett fra å ha dratt til byen sammen med Silje, Aili og Heika - og jeg vil tro dette var vår siste bytur. Sammen. :c Det var uansett svært koselig, og jeg hadde forresten min første psykologtime på lenge. Hun nye psykologen viste seg å være en hyggelig dame osv.

Og i dag følte jeg plutselig at jeg burde klippe masse ting ut av mine gamle blad og feste dem på skråtaket. Oooog slik ble det:

cimg8787

Det ser skikkelig lite ut, men egentlig er hele greia _jævlig svær og jeg brukte fem timer på alt. (I og med at jeg satt og leste i alle bladene dritlenge osv. høhø)


Okei nå er klokka mye og jeg gidder ikke å kaste bort morgendagen på å sove lenge, så nå går jeg og fjerner sminken og legger meg deretter. (Ikke egentlig.)
God natt elns~

Nobody here.

Spank it, son

hits