Life is not a waiting room

Hei hei hei hei hei Ü

Tiden går litt sakte nå. De fleste brae mennesker som får tiden min til å gå er på Hove nå, og jeg... er, in fact, glad for at jeg ikke kunne dra. Føler at det hadde bare blitt masse drama og dritt.

Anyway, i dag har jeg begynt å pakke! På onsdag drar jeg nemlig til Oslo, og så videre til Moskva dagen derpå. Vet ikke helt om jeg bør grue eller glede meg til den megalange dagen :c Ahh well.

Jeg fant forresten kameraledningen min, og det er bra, for nå slipper jeg endelig masse problemer når jeg skal overføre bilder osv. Også presterte jeg å finne noen Azumanga Daioh cd'er som jeg har lett lenge etter, så nå kommer jeg antakeligvis til å se på det helt til onsdagskvelden. Neida.

Og og i morgen drar jeg til byen for en plutseligshoppingtur! Fant ut at jeg manglet noen saker (bl.a. mascara, dipliner og noen klær), så i morgen er den siste fristen for å dra liss. Og nei, jeg kan ikke kjøpe noe av det i Russland. :c

Fen, okei. Det er sikkert snær nestsiste innlegg før jeg drar, så ja. Hadet :3


Q: ser du på noe anime?
Q2: hva er den første tingen du pakker når du skal bort?

Så spennende.

p6081782
VIVA LA VIDA, FOR FAEN.

2 søtiser

Mkej

23.jun.2009 kl.01:08

Ja, ser på Bleach! .. Og det første æ pakke når æ ska på tur e bukse (glemme nesten alltid undertøy og sokka :()

Isløs

06.jul.2009 kl.00:14

Ser på det meste av anime, mange sjangrer ;)F.eks, Naruto , Shuffle osvLiker egentlig ganske så godt kjærlighetsanimer , da når jeg ser på dette er egentle de eneste gangene jeg klarer å vise en annen følelse enn sinne.

Spank it, son

hits