Pfft, hej

Hej, jeg orker ikke å skrive mye fordi jeg er megatrøtt og skal stå opp om fem timer. Namnam søvnmangel.

Så jeg har ikke blogget på... en stund - dét er fordi jeg har hverken orket eller hatt mulighet til det. Men mest fordi jeg ikke orket, håhå.
I morgen (altså den 19.) skal jeg begynne på en ny skole, i en klasse med fettmange fremmede stygginger. Jeg gleder meg spesielt mye til lærerne skal svette ihjel og anstrenge seg som faen når de skal lese opp navnet mitt. Og jeg aner ikke hva jeg kan si hvis alle skal si noe om seg selv. "Heya æ bor i skogen, æ like katter, hate unga og har ellers så merkelige interessa at æ tvile på at æ blir venn med nån ut av alle dåkker". Skal bli en fin begynnelse på skoleåret, definitivt. <3

Og ellers har jeg hatt en meget fin ferie med svært (sier vi) få sammenbrudd, en ny piercing (vertical labret) og tatovering (en søt dame m/diverse støff på overarmen) og en haug med nye bekjente (som jeg håper ikke forsøker å kontakte meg). Jeg likte forresten hvordan mamma reagerte på både piercingen, tatoveringen og ørene (som fortsatt er på... say, 13-14 og 8~ mm. "Gjorde det vondt, da?" "Har du lagd dem (smykkene til ørene) selv?" "Er ikke det vanskelig å spise med en sånn i leppa?" Aww, hun er så søt.

p8132172 <-- gadd ikke å gjøre bedre enn det.

Jeg har forresten merket at i år gråt jeg hverken da jeg sa ha det til bestemor eller til pappa. Det var fint, for jeg hater å gråte in public. Og dessuten blir sminken herpa. Hah.

Okej, nå dør jeg av søvn eller noe, god natt. Byen i morgen, Silje, shrinken, litt Silje igjen og kanskje Heika. Meh. <3

3 søtiser

tryharder

18.aug.2009 kl.01:55

Nice tatovering.

nigenteki

18.aug.2009 kl.21:07

Ja, fy fillern altså.

V

06.sep.2009 kl.17:29

feita<3

Spank it, son

hits