Ugh, kripi.

(Dagen i dag var fed, ja. Jeg elsker Silje. Og litt Aili og Per seph.)

Jeg har vært hos hun nye psykologen min (hun kommer til å være "den nye" selv etter mange måneder, tror jeg). Da hun fikk høre hvordan det gikk med meg i sommer ble hun litt bekymret, tror jeg, og sa at jeg burde se en lege - som tydeligvis er en psykiater, og det friker meg ut bittelitt. Seriøst, jeg har skumle assosiasjoner med psykiatri - tvangstrøyer, sprøyter med rar substanse, hyl etc etc. Men det er neppe halvparten så ille, tenker jeg. Anyway, det skal nok gå fint. Det er ingenting i veien med meg. (La meg i hvert fall tro det.)

I morgen er det offisiell begynnelse på skoleåret, og jeg gruer meg ikke i det hele tatt. Jeg har laget en liten tale i tilfelle vi skal "bli kjent" med hverandre. (Og gjett om jeg misliker klassen min allerede) Antakeligvis kommer jeg til å nekte å være med på de idiotiske lekene... som jeg forresten håper aldri kommer til å ta sted, ettersom Stangnes virker mye mindre innavlet enn Failemo.

I sted var mamma her og fortalte at hun skal til Oslo den 12. august for å møte sin venninne. Jeg vil dra til Oslo. Fean.

Og i overimorgen kommer forhåpentligvis dreadsene mine. Herregud, jeg gleder meg! Det er så lenge siden sist jeg gikk med dreads - og da var det bare usle tjue stk., som er på langt nær ikke nok til mitt... store hodet.

Nå er jeg trøtt som et helvete og skal sove. Adios og ønsk meg lykke til i morgen hehe.


Q: Liker du bodymods? Hvis ja, hvilke?

Nobody here.

Spank it, son

hits