hallåh

HÅKEJ! Nå har jeg altså tatt meg sammen og endelig orket i det hele tatt å åpne bloggen min elns. Lenge siden sist etc~

De siste ukene har vært ganske greie, i og med at jeg gleder meg til å dra på skolen - og det er selvfølgelig ganske stort. Srsly, jeg digger å gå den linja, mest fordi vi får tegne og sånt, men også fordi at klassen min er meget hyggelig (og det beste er at jeg kjenner _ingen der).

Helgen har vært relativt bra, om ikke bedre enn det. På lørdag var jeg i by1 (+ besøk og sånt), og i går ryddet jeg faktisk rommet - som har inneholdt kun rot og faenskap i ca. fire måneder. Ryddingen tok hele dagen (fra kl 3 i hvert fall, siden jeg gikk tur til... den lille innsjøen der elns), men nå ser det meget ryddig her, da; kanskje til og med asketisk. Jeg har enda ikke fikset den tingen jeg henger veskene mine på, så den ser stygg ut hehe.

Og ellers har jeg ikke mye å fortelle, bortsett fra at humørsvingingene gir seg ikke, og at mestparten av tiden er jeg nede uansett hvor hardt jeg prøver å krype opp igjen. Ja, og så føles det ut som om jeg har lagt på meg ca. tjue kilo, noe som ikke forbedrer selvbildet noe særlig.

Akkurat nå er jeg tydeligvis helt alene hjemme og er meget, meget utslitt. Dermed sier jeg takk for meg og... god natt elns.

2 søtiser

ingri

07.sep.2009 kl.17:26

heya lenge sia

nigenteki

07.sep.2009 kl.21:00

hei seksi............

Spank it, son

hits