eksperimenter

Tydeligvis har jeg tatt for vane det å blogge en annenhver uke! Men det går bra. Hittil har ikke det skjedd noe som helst gøy/interessant, så jeg har bare latt denne stakkarslige bloggen være i fred. (Vel, jeg har endelig strukket ørene mine til 16 mm, og... jeg synes det er lite. Men for øyeblikket får jeg bare være fornøyd med det jeg har, siden jeg har ikke nok spenn til å kjøpe tapers/spiraler&plugz.)

Dagen i daaaag har vært meget koselig! Vi dro ca. en time tidligere enn planlagt (fordi Geir skulle visst være på skole kvart over ni), så jeg og mamma hadde plutselig en hel time før hun skulle på jobb. Den timen (eller egentlig tre kvarter) tilbrakte vi på den koselige kaféen-- Mat av Vall? Eller noe. Jeg fikk frokost der =D Så dro vi (haha, "vi") på jobb, og jeg hjalp til med noen saker, så gikk jeg og mamma og vindusshoppet (stusselig _much), og plutselig var klokken halv 12! Ikke at jeg stresset angående det, but still. Satt på med Geir til sentrum og etter gåing fram og tilbake satte jeg meg til rette på rosene. Der ventet jeg på Silje (som kom en halvtime senere og var svært blid), og etterhvert kom Aili òg. Da spiste jeg atter en frokost! Ah, deilig å være matvrak og fortsatt passe en bukse i størrelse 34/36. :3 (Den buksa passet meg ikke for en og en halv måned siden, såehh)
Husker ikke helt hva vi gjorde, men Silje dro i hvert fall, og da begynte jeg og Aili svinge fram og tilbake, endte på Elkjøp (hvor dem hadde et forferdelig lite valg av mobiltelefoner knusthjerte), sa hei til mamma da vi skulle til busstoppet, oooog plutselig var vi i sentrum igjen. Der spilte vi kort på rosene (jeg begynner å bli temmelig flink i Olsen!), og etter det traff jeg Lukas : -D han var søt som ga meg en klem selv om jeg har innballet i skjerf og... ja. Så dro vi (altså Aili, jeg, mamma og Geir) på kino og så på Jenta som lekte med ilden! Ahh, jeg likte den. MEN IKKE SÅ GODT SOM DEN FØRSTE >:c Faktisk.

Så nå er jeg hjemme og er sliten (og antakeligvis sulten) og må dusje og egentlig begynne å pakke - men dét gidder jeg for faen ikke gjøre nå. Ser for meg at jeg kommer til å dra til Spania med bare ingenting i veska. : <<
... okej, NÅ er jeg kjempesulten. Hejdå!

geiteramsfr090929092310
Det er ikke håret mitt, nei. FAKTISK SÅ ER DET GEITERAMS UNDER MIKROSKOP
dere får et drittbilde fordi jeg har ikke noe bedre å komme med.

3 søtiser

Synnøve

02.okt.2009 kl.21:25

Fin blogg:)

marianne

03.okt.2009 kl.02:37

naijs blogg :-)

nigenteki

03.okt.2009 kl.09:31

fu, marianne.

Spank it, son

hits