y0 h0es

OKEEEEI HEI HEI, nå er det over en måned siden siste blogginnlegg, så nå er det på tide med litt oppdateringer!
I det siste har jeg hatt et rimelig bra liv, ja til og med en relativt normal døgnrytme. For et par uker siden har jeg hatt besøk av Andreas, og det har gått bra - jeg mener, ingen ut av oss friket ut og drept seg selv >___>
Sååå har jeg tatt cheeks for... litt under tre uker siden, tror jeg. Den nye pierceren på rmc er virkelig, virkelig bra! Srsly, jeg har aldri fått en så bra oppfølgning etter å ha tatt piercing før. (Dog, jeg har ikke hatt noen positive erfaringer, akkurat) Cheeksene er nesten hælte nå, og jeg er supermegaoverglad for det!!1!1 Mamma ser ikke ut til å ha særlig mye i mot det, faktisk. Tror hun mener innerst inne at jeg kler dem :knis:
Hmz, hva meeer. JO! Jeg har blitt fritatt fra de fleste allmennfag, dvs. naturfag, engelsk og norsk :3 Det er sinnssvakt digg, jeg er fri på onsdagene og mestparten av fredagene. Gjør meg glad i buksa : ))))

... okei, nå har jeg sovet siden jeg kom hjem og jeg orker ikke å lese det jeg skrev i stad :c hallooo masse skrivefeil.
Det er merkelig hvor trøtt man blir av å sove! Or is it. Uansett, best at jeg sover litt på dagen når jeg ikke får sove på natta.

Åhåhå, forresten så fikk jeg vite at Avanya kommer kanskje en tur hit om tre uker (tror jeg det var)!!!!!!!1111!1 Jeg har så _sykt lyst til å møte henne, hnnng :@ KOM HIT PUSI.
Og så er det visst 27 dager til jula! Virker som... litt lite. Men samtidig litt mye. Kjenner at jeg vil at livet skal bare bli ferdig snart. Ikke sånn "poff ferdig, død når du er 17", men sånn at alt skal skje i fast rewind-modus. Orker ikke å vente på så mange ting. Neste uke, Andreas-besøk, Avanya-besøk, jula, nyttårsaften, en ny februar... alt. (Vet ikke hvorfor nettopp februar, jeg husker lite fra den tiden. Meh)

Okei, nå orker jeg ikkeee mer blogging. Så jævlig slitsomt.

pb232574

Åja. På mandagen var _jeg jævlig slitsom, fordi jeg ble helt innmari manisk i de siste timene, og da satt jeg bare og snakket i ett kjør og plaget Katharina og lekte med lim og var helt mongo. Læreren hatet meg sikkert.
Flott.

Nobody here.

Spank it, son

hits