GOD JUUUL etc.

Awh, heia!
Nå errrrr det jul og om noen tusen timer skal jeg rive papiret av alle gavene mine og prøve å bli mest mulig glad. Virker som om tiden går innmari sakte, i og med at jeg har vært våken i over 20 timer og _må døgne i dag fordi jeg vil gjerne ha normal døgnrytme når jeg skal til Tromsøøøø :3 (Gjett om jeg gleder meg, søten. Jeg skal jo tross alt tilbringe fem koselige dager sammen med et absoutt elskverdig menneske!)

Uansett, så langt i dag har jeg rukket å gå en liten tur bortover til Aili, sagt god jul til henne og hele familien hennes ooog blitt veldig glad av det. I går har jeg faktisk ryddet i skapet mitt! Det er sånn slags ting som skjer ca en gang per år, så ja, dette er ganske spektakulært. Nå vet jeg faktisk hvilke klær jeg har! Also, fire poser med klær skal kastes. Herregud, helt utrolig så mye stygt jeg eier : <

<- litt topper og sånt fra den ene hylla. Æsj.
også bare HEI SJEKK A. Nå har jeg kasta 30% av alle klærne mine og det er digg

Ooog ellers litt bilder fra i dag, siden det uansett er julaften~
askebegeret mitt, faktisk. y0katt
heisann mamma!! det er altså hun som er bak meg.......................
ser du hva som står der? NETTOPP. Antakeligvis mitt nye kallenavn i noen århundrer framover. Derfor er det så fantastisk digg med gaver fra senile folk.


... oi det lukter godt nede. .___. Jeg er sulten som eff og skal derfor sove litt for å-- ELLER SKAL JEG.


UANSETT, alle mine over 9000 lesere får ha en god jul og mange fine gaver og alt det der bla bla :3 kos dere, for det skal nemlig jeg prøve å gjøre.
Be good, be well and eat fruit! xoxo

Nobody here.

Spank it, son

hits