08.feb.2010

Ooh, kjekt. Mennesker gir ikke opp på bloggen min og sjekker den hver dag, selv om jeg har fjerna linkene til den fra... uhm, i alle fall nettby.
Uansett, jeg kom på at jeg bør begynne å blogge igjen ettersom jeg har (igjen) ingen å fortelle alt det kjedelige om hverdagen min til. Så det skal bli kjekt å få alt ut her, jahm!

Først gadd jeg nesten å beskrive de utrolig spennende ukene som har gått siden nyttårsaften, men... nej. Eneste bemerkelsesverdige som har skjedd, er at BUP kontaktet meg igjen! Magisk, eh. Jeg lovte meg selv at jeg _skal klare meg på egenhånd etc etc., men det latterlige var at med en gang de ringte, takket jeg ja til en time (som skulle visstnok være den 19. februar). Dog, det som overraska meg mest var at den nye behandleren min er, in fact, min gamle behandler, nemlig Elin som jeg gikk hos for ett år siden, da jeg var en vinglete drittunge med fjerne og diffuse problemer som jeg ikke engang klarte å formulere.
Så, for nøyaktig én uke siden, hadde jeg en gigantisk nedtur som gjorde meg såpass redd at jeg ringte Elin og ba henne om å gi meg en time i nærmeste framtid, og det gikk hun med på, jeg fikk time på torsdag. Den timen synes jeg gikk meget bra, jeg klarte å fortelle alt jeg har reflektert over, særlig det med under- og overmennesket. Hm.

I det siste har jeg forresten vært rimelig obsessed med Kent, og jeg har lyst til å se dem live. Helst i Bodø, ettersom det er nærmest haha.

Dagen i dag starta med at jeg forsov meg med 2,5 timer. Fint. Men så sa mamma at hun kunne kjøre meg, og jeg hadde mer enn nok tid til å ordne meg og sånt (selv om jeg så forferdelig ut i hele dagen uansett). På veien til skolen kjøpte jeg en HÅTDÅG (høres bedre ut enn pølse med brød, eh, eh), og da jeg kom dit tok jeg en totimers matteprøve - på en halvtime. Tror det gikk greit, jeg klarte i alle fall å svare på de fleste oppgavene.
I siste fem timer på skolen tegna jeg en plantegning av noe som (i drømmene mine) kan være min fremtidige leilighet, og jeg gleder meg virkelig til å lage en modell av den, det skal bli fint. Tror jeg.

Hater litt at jeg skrev en wall of text, men det går greit. Er tross alt bedre enn å slite ut Andreas sine ører eller snakke til seg selv. Høyt.

Og jeg har ikke vært noe flink med å ta bilder i det siste, buhu. Men jeg vet i det minste hvor laderen min er ooog så er det lyst ganske lenge på dagen, så... nei nå skal ikke jeg love noe. Det resulterer alltid i katastrofe.
Nå skal jeg legge meg, sulten og kald. God natt. (:

Nobody here.

Spank it, son

hits