11.feb.2010

På dager som dette skjønner jeg virkelig ikke hvorfor jeg står opp så forbanna tidlig. Atm sitter jeg i senga, ferdigsminka og tedrikkende, og spør meg selv - hvorfor sov jeg bare ikke en halvtime lenger? Det burde jeg nemlig ha gjort, for i natt sov man dårlyyy. Æsjda.

Vet ikke helt hva er det med meg og morgenblogging, men jeg liker vel bare å skrive om ting som kommer til å skje - bare for at de ikke skal skje.
Dagen i dag skal helt sikkert bli litt stressa ettersom jeg har unormalt mange ting å gjøre, bl.a. gå til rådgiveren (nesten så jeg ber til gud om at han er tilstedet i dag), ordne med busskort, ordne med bankkort og møte Andreas (hæhææ, det siste kommer jeg nok til å glemme. Ew, en kjæreste, la oss kaste ham ut i havet).
UanZZz, ute er det kaldt og det er bare irriterende, jeg ville jo ha på meg den kjekke jakken min, som er nok altfor sommerlig. I alle fall for meg som skal løpe ute masse. VIL HA VÅR SNART.

Errhm, nå har jeg altså brukt en halvtime på å skrive dette, og det er jo flott. (Egentlig brukte jeg tiden på å sette opp håret, som jeg nå har løst, oog ta bilder. Magisk.)
Så ja, nå skal alle se hvor menneskelig vakker jeg er.

Du får forresten ikke lov til å klage på at jeg ødela dagen din med trynet mitt. Jeg vet det allerede. (--:

Og her er middagen min fra i går haha :c Det var godt, da.Sånn, nå skal jeg stappe noen ørepropper i ørene, kle på meg "varme" ytterklær og GLIIII FORBIIII-- nei ned til bussen. Håper ikke jeg spyr underveis, for jeg er nemlig meget kvalm, BUHU JA DET ER SYND I MEGnei.
Adjø, om 12 timer jeg er forhåpentligvis hjemme igjen, denne gangen sammen med en awesome kjæreste som skal være her og underholde meg i fire dager. Ja, tror nok jeg ville bare gni det litt inn.
ADJØ SA JEG. :@

2 søtiser

Kjempe fin blogg!

Er du trøtt eller er du våken?

Lien

11.feb.2010 kl.19:10

Våken og trøtt samtidig, for helvete.

Spank it, son

hits