wtfshieet

I forrige innlegget skrev jeg om ting som skulle skje i dag og GJETT HVA - bare halvparten faktisk skjedde. Jeg mener, hva faen, Andreas kommer ikke i dag på grunn av noe som jeg ikke engang fatta, jeg var på gråten i hele dagen (buhuuu stakkars meg, kyss meg i panna og syng meg en sang), depresjonen tar knekken på meg snart og jeg skjønner ikke hvordan jeg kommer meg gjennom dagen. Orker ikke å snakke så mye når jeg er på skolen, fyfela det er meningsløst. Alt jeg sier og gjør blir gjort narr av, ergo jeg bør la være. Og det gjorde jeg. 

Så i morgen skulle jeg egentlig slaske i senga i halve dagen sammen med Andreas, men haha, det går jo ikke. Derfor skal jeg, som egentlig har fri, stå opp tidlig, hjelpe mamma med den forbaskede middagen, kle på meg en betydelig mengde med klær, gjøre meg fin (dream on!) og dra til byen for å plukke opp kjæresten og være i den _forpulte jævla stygge byen i fem føkkings timer. Fyttihelvete, denne uken har sugd virkelig. Verste er at jeg aner ikke hvem jeg kan og tør søke trøst hos, ettersom det er ikke så mange som bryr seg om sånt akkurat. Men okej.

Dagen i dag var som sagt helt anus'ish, men på slutten av dagen kom Aili og Liza til Parfymelle, jeg ble så glad av å se dem. De fikk humøret mitt litt opp, dog det sank ned på vei hjem. (:

Okej, nå er jeg drittlei av å skrive ned all sytingen og klageriet, såå tror jeg skal koke litt tevann, hente en bok å lese og begrave meg under dyna. Så kan resten av verden dø. 

hadet

Nobody here.

Spank it, son

hits