until we bleed

Ewww, hva er dette, jeg blogger jo hver dag ;_; men går bra, er ikke så mange som stalker meg at det gjør noe. Bare litt over 9000. Dessuten er dette en fin måte å få ting ut på! (Bortsett fra å bæsje, så klart. <3) Så slipper jeg å plage alle rundt meg med min stygge babling.

Uhm ja jo, fy fela så trøtt jeg er i øynene i dag. Kjennes ut som om de blir limt sammen hvert sekund!!!11 ekkelt. Bør jeg kanskje sove i noen timer? Ja. Snart. I dag er jeg som vanlig blakk, og har allikevel klart å spise meg mett, eww. Skulle ønske folk kunne bare nekte å låne meg penger og gi maten deres til meg. Jeg spiser jo selv om jeg er mett ;_; FFFUU.

Men uansett, i morgen har jeg fri, og etter det er det en torsdag (jeg liker torsdager! pause midt i skoledagen er win), og så en kjempekort fredag med BÅÅÅÅT og Andreas etter det! Prøver å overbevise meg selv om at jeg gleder meg.


Dette hører jeg mest på for tiden. Og siden jeg ikke kan få noe som helst lastet ned på laptopen, må jeg gå uten disse sangene helt til jeg kommer hjem. SUKK.


Åh, alle vet at da det er kjekt å drive med camwhoring mens man ennå ikke er helt våken! Uansett, la oss bare tro at jeg ser så bra ut som på det bildet. : - )

Mennnnnå skal jeg redigere ferdig et dustebilde og legge meg!1 Hater å blogge, herregud. Men det må gjøres sånn at jeg husker hva har skjedd og sånt, haha. Jeg er så lur.
AdjøøøøØøØh

Nobody here.

Spank it, son

hits