wæw, så stygg

Åhåhåh, vinterferien har vært meget koselig. Jeg var hos Andreas fra fredag til lørdag (over en uke that is), og på denne tiden klarte jeg å bruke enorme mengder med penger... på mat. Herregud, skjønner ikke hvordan jeg klarer det, men på lørdag var begge to _helt blakk, så jeg kjøpte barnebillett på båten og kjøpte mat for gjenstående pengene fordi jeg var kjempesulten. ;_;
Uansett, uka som har gått har vært ufattelig fantastisk, fylt med glede, tårer, sushi og pingviner. Andreas var søt og løp litt rundt på lørdag og kom hjem med masse sushi mens jeg bare slaska inne i hele dagen. Awesome. Vi så også unormalt masse på film og himym, selv om jeg klaga masse hver gang vi skulle det. Awh.

It's a TRAAAAAAAAAAAAAAAAAP


Forhåpentligvis skal påskeferien være like fin ettersom jeg har tenkt å dra til Tromsø igjen, og denne gangen skal det bli enda bedre! Wææh.

I går var jeg med Aili til ns og der gjorde vi ingenting i to timer. Jeg elsker sånt. Etterpå overnatta jeg hos henne siden jeg har fri i dag, og i hele kveld lå vi på stuegulvet og halvsov. FLINKE. Og jeg var så trøtt at jeg fikk sove noen timer i natt, wæw. Mamma sa at jeg bør fortelle psykologen om musikken i hodet, haha. Jeg synes det er litt komisk når jeg sier det høyt, høres ut som jeg har glemt en øreplugg i øret elns. Det er mest plagsomt, da.

Ew, det var et stygt innlegg, men det holder. Nå skal jeg kanskje gå ned og gjøre noe ufornuftig og usaklig, og så skal jeg kanskje sveve bortover til Aili en tur når hun kommer hjem. For en innholdsrik dag jeg har.
Adieau!

Nobody here.

Spank it, son

hits