mongoliditet

I morges våknet jeg klokka 6.42, tenkte "HVA. FAEN." og sovnet igjen, og etter at jeg våknet fire timer senere lå jeg meeeget lenge i senga for å kunne utsette alle de tingene jeg fant ut at jeg måtte gjøre i dag - nemlig støvsuge der det er ekkelt, vaske masse klær, dusje, drikke, rydde rommet oooog nei, det var ikke helt denne rekkefølgen jeg gjorde nevnte ting i.
Så å si har jeg vært svært flink med alt i dag. Og så klarte jeg visstnok å bruke opp ca 200 kroner på en aldri så liten telefonsamtale. Ja, dagen har nok vært fylt med litt ubehagelige samtaler, og nå har jeg en gigantisk klump inni meg, men jeg tror at den klumpen er hjertet mitt som pumper noe sort og ekkelt i stedet for blodet. Dog, det blåser seg opp kjempemasse og begynner å produsere normalt blod igjen hver gang jeg innser at jeg elsker Andreas, og det er ingenting annet enn herlig. Men det blir litt forgifta av bekymring og sånt, selv om jeg forsøker å ikke ta det nært meg.

I andre nyheter så blir jeg regelrett tvunget til å dra til Fauske i påskeferien, og ikke bare er det skummelt, men bussbillettene er kjempedyre OG jeg må sitte i en ekkel buss i mange mange mange timer. NESTEN SEKS. Jeg kommer til å dø av kjedsomhet og tristhet og tørsthet og sultenhet og savn :C altså, tre timer på hurtigbåten er ekkelt nok! "Wæh, nu har æ sovet leeeenge. Snart e æ framm--- HÆÆÆ HELE TO TIMA IGJEN?" - sånn er det. Jeg hater lange turer! Men liker å reise, da. Selv om den lange reisen til verdens ende (altså Fauske, ca) blir neppe noe spennende. Eneste jeg gleder meg til er nok å komme fram fordi da får jeg møtt Øystein!1 WÆH. Vi gleder oss alle sammen. Føler jeg kan godt overleve den stygge bussturen i det tilfellet.
Så spennende.PENT. Det første bildet er Dolce & Gabbana fra huskerikkenår, to neste er Dior fra haute couture '10 og det siste er obviously Gaga /tusen hjerter
Jeg likte Telephone-musikkvideoen! Fatter ikke helt hvordan hun klarer å få selv de mest tacky'e tingene til å se helt awesome ut. Til og med brusbokser som varmeruller i håret.

Men nå er jeg megatrøtt og skal helt ærlig prøve å sove til tross for musikken (denne gangen Kent) som spiller ganske høyt av i hodet mitt.
Jeg legger meg forresten med sminke på igjen :3 Så ekkel jeg er. Men nå fikk jeg en stygg, stor klump i brystet, så jeg køyer. G'night!

Nobody here.

Spank it, son

hits