09.apr.2010

Okei wow, virker som om mamma kjøpte sånn halve butikken. På en dag hvor jeg prøver å ikke spise hele verden.
"Er på butikken nå, vil du ha noe?"
"Mmmnei, det tror jeg da ikke."
"Okei"
Og så kommer hun hjem med tre hundre (egentlig tre) bokser kremost, laksefilét, cola (og hun som er strengt i mot at jeg drikker det!) og så videre og så videre. Hvor er verden på vei hen?

Mja, det var det. Denne uken (i alle fall tirsdag og onsdag) har vært awesome - det vil si null humørsvingninger, rolig humør i hele dagen, sol, fine klær, noenlunde bra selvbilde og ting som gikk akkurat etter planen.

I går hadde vi en forberedelsesdag til prøveeksamen, og gjett hva, søten: jeg har ikke gjort en skitt. POFF! Vel, jeg fikk i alle fall en fin filmopplevelse ved å se Cat People. Etter skolen traff jeg Aili og Heika som var kjempesøte og koselige og de gjorde den ellers litt triste dagen ganske bra.

I dag hadde vi nevnte prøveeksamen i visuelle kunstfag, og oppgaven gikk ut på å ta utgangspunkt i et naturalistisk bilde og male det om i en modernistisk stil. Jeg valgte min elskede ekspresjonisme, fordi hei - da har man en finfin unnskyldning om bildet blir en katastrofe. (Det ble det forresten òg, haha.) Og på slutten skulle man skrive litt om den bestemte stilen og hvorfor dit og hvorfor dat, så jeg var ferdig ti over halv elleve, tror jeg. FLINK!!!!!!!nei

Oog nå så jeg på klokka og oppdaga at den allerede er halv ti! Så jeg tror at jeg hopper i dusjen og legger meg i håp om å få litt føkkings søvn. Also, det å ikke spise etter klokka åtte er tydeligvis en okei regel, siden jeg legger meg så tidlig nå and stuff. Jææh.yo bitches. nå husker jeg så klart ikke når jeg tok den (litt før påskeferien kanskje), men jeg har i alle fall hatt den temmelig lenge og det er fint - selv om den eneste grunnen til det er at jeg slet så mye med ringen at det blir et ork å ta den ut igjen. Haha lat ):

Og et kjempelangt bilde for å oppta enda mer rom. Feit1


Menneøøø ja, nå svever jeg i dusjen. ÆSS ÆNN ÆKS

Nobody here.

Spank it, son

hits