blah bleh bluh

Jeg kjeeeeeeder meg som faen til tross for at jeg ser på Elfen Lied (fen, for tredje gang elns?) ooog ellers bør jeg rydde rommet. Men jeg orker ikke.

Såå siden sist gang har jeg vært i Krakow, fylt atten år og feiret 17. mai i Tromsø. Neat! Sup med at været har vært helt perfekt denne helga, og når jeg kommer hjem - vips, dårlig vær med en gang! (Nå er det visstnok skyfritt, men hei.)

Hurr, jeg har sikkert blitt femhundre kilo feitere etter å ha spist all junk food, ah <3 also, frozen yoghurt på 7/11 er FANTASTISK. Hvem skulle ha trodd at slikt ville være bra :c men ja. Noe sier meg at fra høsten av kommer jeg til å bruke hele stipendet mitt på frozen yoghurt, battery og boco! Neida, jk.

Og nå som jeg trodde at det ikke var noe mer å meddele, kom jeg på at i neste uke har klassen min eksamen i engelsk - som jeg er fritatt fra! (Det at jeg ikke får eksamen gikk ikke opp for meg før noen sa "Men du har jo ikke engelsk?". Haha.) Oddsen for at jeg skulle komme opp i noe var jo egentlig meget liten, ettersom jeg er fritatt fra de fleste eksamenfagene, oog vi kommer heller ikke opp i noen programfag. AWESOME AMIRITE

Noe annet som er temmelig awesome (men ikke helt ennå) er at i dag er det nøyaktig en måned til Datarock-konserten som jeg og Andreaspusi skal på!!1 Tydeligvis skal Per dit også, nice. Endelig skal de to få et romantisk øyeblikk sammen--- JK :<<< knis, men det blir bra. Meget, meget bra.

Ja. Tror ikke jeg har noe mer å skrive ned. Ergo er det PICTURE TIEM

Føøøørst noen moments fra Krakow:

Hahaheww. Flott å bli tatt bilde av og ikke vite hva man gjør med trynet (Y)
Det var en skrivemaskin på rommet mitt, hei:DDDDSånn, og så noen fra 17. mai (egentlig helt irrelevante! Nasjonalfølelsen min er litt svak, hehehe):

Argh masse folk. Wæ.

Sånn, nå har jeg brukt ti år på å ordne dette, oog nå må jeg løpe og rydde rommet litt siden Aili skulle komme innom. (Rommet mitt ser nesten ut som et fjøs, men lukter godt. Ennå.)

Adjø og god natt og farvel!

Nobody here.

Spank it, son

hits