i still think i'm fatTaapelivt. Eller er det?

Anyhow, starting today HAR JEG FEM DAGER MED FRI! (En plutselig avbrytelse av begynnelsen på en engelsk setning. Bummer.)
På grunn av medisinen jeg tok i morges, var jeg halvdød og megasøvnig i de to første timene, så jeg prøvde å sove på pulten og til slutt krøp ned på gulvet. Der var det så kaldt at jeg ble med ett kjempevåken, ew. Men meh. Så hadde jeg en time med tysk og dro hjem, SLUG LIFE. Jeg skulle egentlig jobbe med de åtte tusen prosjekter vi fikk i programfag, men slaskete som jeg er sovna jeg bare av, ooog først nå begynner jeg smått med stilleben.
Egentlig har jeg bare lyst til å legge meg ned og sove mer! Men nei, jeg SKAL i det minste lage en skisse. Fyfaen, hvis jeg får en grei karakter for programfagene i år, blir det et mirakel. (I forrige termin fikk jeg nemlig stryk i design og arkitektur. Jaokei, unnskyld for at jeg ikke synes det er gøy)

Den eneste oppgaven jeg kjenner at jeg gidder å gjøre er den presentasjonen om et par bygninger, men da må jeg stusse med powerpoint (eller påvvarpåint, som læreren vår sier), og det er KJEDELIIIIG.Jeg vil heller sitte og være meningsløs og redigere håpløse bilder i photoshop. Allikevel gadd jeg aldri levere inn alle de dumme små oppgavene hvor vi skulle "lære oss" å bruke diverse tools i PS. Åja, beklager for at jeg kan det fra før av. /MEGADOUCHE!

Uansett, nå skal jeg--- vet ikke helt hva jeg skal, kanskje spise grønnsaker med dip eller kanskje gå i dusjen eller kanskje drikke te eller kanskje gjøre alt det samtidig.

Ciaooooo.Nobody here.

Spank it, son

hits