insane koselighet

I dag møtte jeg Eirik da jeg var i sentrum, han hjalp en jente med høye kilehæler å gå. Vi småpratet litt, og jenta spurte om hun kunne ta et bilde av meg og min awesomeness. Det varmet meg i sjela til tross for at jeg blånekta :'DD

Og ellers har dagen vært helt sinnssykt koselig. (Jeg angrer som FAENFAENFAEN at jeg ikke tok med kameraet, slik som jeg tenkte, argh.) Det er ingen hemmelighet at jeg elsker de fritimene midt i torsdager, men i dag var de ekstra flotte. Været ble bedre og bedre med hvert minutt, og da jeg kom til byen var himmelen skyfri. Ah! ♥ Ja. Jeg fikk ikke sittet på kaia fordi det var folk der, så jeg gikk til Rosene og spise croissant der. (Hun bartenderdamen hatet meg kjempemasse da hun sa at det var tilbud der, valgfri kaffe og croissant for 50 kroner, og jeg sa "mmmmmmmmNEI (:", og da kjente jeg hatet hennes bre seg.) Så slepte jeg meg bort til Generalhagen, og der tilbrakte jeg tiden med en colaflaske (viktig oppdagelse: cola zero smaker ikke _så annerledes enn vanlig cola) og masse sol. Det kjentes ut som ansiktet mitt skulle smelte av, så jeg sjekka det konstant. Og så huska (/dissa?) jeg litt uten sko, det var fint.
Samtidig klarte jeg å booke Liza for helga, så den er reddet, for Andreas kommer ikke. Denne dystre nyheten slo meg ned først, men så klarte jeg å redde dagen og helgen etterhvert.

Vi fikk gå tidligere fra matten, så jeg og Katarina satt utfor skolen og diskuterte alle mulige ting. Jeg liker henne. Så tok jeg buss til Kanebogen og der traff jeg Amalie og Mia, og så gikk jeg ut med salat og en jordbærkurv. Det var megakoselig på plenen der, bortsett fra at alle folka så masse og sånt. (Ikke at det var mange folk, heller.)

Sååå i dag har jeg spist hele TO is. Jeg er insane. Og nå lager magen min superskumle lyder fordi jeg spiste noe i sted. Magen min er freaky.

Uansett, beklager til hele verden og i hvert fall meg selv for at jeg ikke tok med kameraet i dag, for denne dagen var perfekt for bildetaging. Ahhh .___.

Men nå skal jeg legge meg, har tross alt mattetentamen i morgen som jeg ikke fikk pugga til. Jeg suger litt :@

Natta!4 søtiser

Marita Kristin

27.mai.2010 kl.22:29

Så fin blogg du har, Katjaa :)

Skulle også ønske du hadde med dæ kameraet!

Lien

28.mai.2010 kl.19:24

Åh, TY!

Ikke saaant? Gårsdagen tok jo helt av med kosefaktoren.

amaljur

31.mai.2010 kl.22:02

AAWW, DU SKRIV NAVNET MITT <3<3<3

Lien

01.jun.2010 kl.00:46

Kun fordi æ vil at folk skal vite kem den bitcha e. <33

Spank it, son

hits