29.mai.2010

I går skulle jeg egentlig være flink og legge ut de tre koselige bildene jeg tok, men plutselig ble jeg så sliten at jeg ikke gadd noenting. Dessuten så er dagene helt tåpelige nå for tiden uansett, så hvorfor gidde noe.

Uansett, jeg er så sint atm at jeg vil gråte og sparke i veggene, men orker det ikke. Hvordan er det mulig at en helt fantastisk uke blir så ødelagt, og ikke nok med det, den fortsetter slik òg. Jævla drittverden. Bare man planlegger en liten ting, blir det omhyggelig passet på å ødelegge den. Jeg. Er. Så. Lei. Han er også lei meg, og det er fullt forståelig. Allikevel bristet jeg i gråt sikkert fem ganger i løpet av denne halvtimen.Men nå skal jeg leke hyggelig og late som om livet mitt er perfekt.
I går hadde jeg mattetentamen, og det gikk tilsynelatende bra. Altså, er jeg heldig får jeg kanskje tre.

Jeg ble ferdig ganske tidlig, men akkurat sent nok til å misse bussen hjem, så jeg dro til byen og brukte hele dagen på å gå rundt i butikker og tvinge søknadene mine inn i hendene på dem. Så dro jeg til Kanebogensenteret og møtte Live! Hun er så koselig. Vi var innom Cubus og jeg kjøpte to finfine neglelakker!

Og så dro jeg til byen og satt på Metzo en liten halvtime mens jeg venta på at mamma skulle bli ferdig på jobb. Iskaffe latte hun damen lagde meg var goood, hun var snill og ikke helte så mye kaffi oppi der :3

Etterpå måtte vi selvfølgelig innom butikken, og jeg kjøpte jævla Dots og proviant. Jeg tuller ikke engang, se bare:

Awesome. Smakte rass, dessverre.
Ja, og ellers har jeg ikke gjort annet enn å spise som en helvetes gris (heei ekstra fem kg) og sove som en katt siden jeg kom hjem i går. Livet er vakkert.

Nå skal jeg--- nei det kan jeg ikke si, da vil madam Skjebne bare føkke til det.
Adjø, håper at alle dere får en like jævlig helg som meg. Because you're worth it.

Nobody here.

Spank it, son

hits